Ben jij milieuprofessional? Dan vind je hier wat je zoekt!

VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, netwerking en vorming aan te bieden.

.

VMx opleidingen

 1. beautiful-environment-field-570041.jpg
  27 september '22

  Infosessie De invloed van klimaat op fauna/flora

  Machelen

  Deze infosessie, met spreker ecoloog Herman Dierickx, gaat over de invloed van klimaat op onze natuur, onze planten en dieren. 

 2. Werkgroep.jpg
  29 september '22

  Werkgroep Interne milieucoördinatoren + bedrijfsbezoek DAF Trucks

  VMx organiseert elk jaar verschillende werkgroepen. Deze werkgroep voor interne milieucoördniatoren wordt georganiseerd voor interne milieucoördinatoren en vindt plaats bij DAF Trucks in Westerlo. 

 3. Werkgroep.jpg
  30 september '22

  Werkgroep Sloopdeskundigen en deskundigen asbestinventarisatie

  VMx organiseert elk jaar verschillende werkgroepen. Deze werkgroep wordt georganiseerd voor de sloopdeskundigen en deskundigen asbestinventarisatie die lid zijn van VMx. Deze werkgroep bestaat uit vaste vertegenwoordigers die actief zijn als extern sloopdeskundige maar staat ook open voor andere leden van VMx die actief zijn in deze materie. 

VMx nieuws

 1. 11 augustus 2022

  Asbestinventarisatie in uw bedrijf

  De implicaties van de invoering van het asbestattest voor de bedrijfswereld

  Lees meer

 2. 1 augustus 2022

  De administratieve lus kan niet worden toegepast uitsluitend ter verlenging van de beslissingstermijn

  De bevoegde overheid kan door toepassing te maken van de administratieve lus, zoals omschreven in artikel 13 Omgevingsvergunningsdecreet, een onregelmatigheid die kan leiden tot een vernietiging van de beslissing herstellen lopende de procedure. 

  Lees meer

 3. 5 juli 2022

  Website als uithangbord voor de zelfstandige milieuprofessional

  Dat je uitblinkt in je job als milieuprofessional geloven we vrij, maar straalt je website dat ook uit? Tijdens de werkgroep voor zelfstandige milieuprofessionals stonden we daar bij stil.

  Lees meer