Ben jij milieuprofessional? Dan vind je hier wat je zoekt!

VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, netwerking en vorming aan te bieden.

.

Mailbanner - VMX - Schrijf nu in - November '24

VMx opleidingen

 1. Taart.jpg
  10 oktober '24

  Online kennismakingsmoment nieuwe leden

  Wanneer je lid wordt van VMx word je deel van de VMx-familie. Daarom nodigen wij alle (nieuwe en potentiële) leden die vragen hebben over de werking van VMx uit voor een online kennismakingsmomentje: de ideale gelegenheid om kennis te maken met ons en onze werking! Maar uiteraard zijn alle leden met vragen van harte welkom.

 2. Aquarama 2022 Aangepast.PNG
  17 oktober '24

  Aquarama: workshops VMx en Watercircle.be

  Op donderdag 17 oktober 2024 verwelkomen we je graag weer op de Aquarama Trade Fair. VMx organiseert opnieuw een interessante voormiddag met watercircle.be.

 3. Werkgroep.jpg
  22 oktober '24

  Online Werkgroep Zelfstandige milieuprofessionals

  VMx organiseert elk jaar verschillende werkgroepen. Deze online werkgroep wordt georganiseerd voor zelfstandige milieuprofessionals.

VMx nieuws

 1. 17 juni 2024

  ONTDEK DE TOEKOMST VAN DE MILIEUSECTOR!

  Op 19 april hebben we bij VMx in Gentbrugge een inspirerende promovideo opgenomen om jongeren te stimuleren voor een milieugerichte opleiding en carrière te kiezen.

  Lees meer

 2. 29 mei 2024

  VMx zoekt een nieuwe coördinator

  "Na 11 jaar met veel plezier bij VMx te hebben gewerkt, neem ik binnenkort een nieuwe stap. Ik heb altijd met hart en ziel bijgedragen aan deze mooie vereniging en koester de herinneringen aan deze periode enorm. Tijdens mijn tijd bij VMx heb ik heel veel bijgeleerd, talloze inspirerende mensen ontmoet en waardevolle contacten gelegd, waardoor ik zowel persoonlijk als professioneel ben gegroeid. Ook jullie, de VMx-leden, wil ik hiervoor hartelijk bedanken." - Sylvie Baert

  Lees meer

 3. 13 mei 2024

  Nodige stabiliteitswerken leiden niet noodzakelijk tot verkrotting in een zonevreemde context

  De Raad voor Vergunningsbetwistingen benadrukte recent nogmaals het onderscheid tussen vergunningsplichtige stabiliteitswerken enerzijds en het vereiste niet-verkrot karakter om in aanmerking te komen voor toepassing van de zonevreemde basisrechten en functiewijziging anderzijds.

  Lees meer