Over VMx vzw

Ben jij milieuprofessional? Dan heb je geluk! VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, bijscholing en netwerking aan te bieden.

Belangenbehartiging

Wij verdedigen jouw belangen bij het kabinet en het departement omgeving én mobiliteit, maar ook bij de VMM, OVAM, ANB, …

Ook hebben we een heel goede relatie met andere beroepsorganisaties zoals Prebes, Watercircle.be, Denuo, OVED, VEB, … Dit allemaal in jouw voordeel!

Informatieverstrekking

Als lid krijg je toegang tot het kenniscentrum. Hier vind je allerhande interessante documenten terug die jou kunnen helpen bij de uitvoering van je job.

Als lid krijg je een overzicht van de opleidingen waarvoor je bent ingeschreven en welke je al gevolgd hebt.

Maandelijks ontvang je een digitale nieuwsbrief met interessante info!

Bijscholing en netwerking

Neem deel aan de VMx activiteiten en ontvang hiervoor een attest voor je verplichte permanente vorming als milieucoördinator of MER-deskundige.

Raad van Bestuur

De raad van bestuur tekent de strategische lijnen van VMx. Het bestuur ondersteunt en omkadert de verenigingscoördinator (Sylvie), houdt zich bezig met de financiën, geeft mee externe zichtbaarheid, volgt het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie op en voert allerhande taken mee uit.

Maak hier kennis met de bestuursleden.

Heb je vragen? Neem snel contact met ons op.