Over Awarduitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', 'Meest verdienstelijke milieucoördinator', jobbeurs en netwerkavond

Awarduitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', 'Meest verdienstelijke milieucoördinator', jobbeurs en netwerkavond

Op 24 november 2022 zetten we enkele actoren binnen de milieusector in de bloemetjes, maken we tijd om te netwerken en te klinken en laten we pas afgestudeerden kennis maken met werkgevers binnen de milieusector.

Een jury van professionals uit de milieuwereld zal de kandidaten, zowel voor awards voor de eindwerken als voor de actieve milieucoördinatoren, beoordelen op basis van hun ingestuurde documenten. De winnaar wordt bekendgemaakt op 24 november 2022.

Het programma voor dit event ziet er als volgt uit:

  • 17u30: Onthaal
  • 18u00: Start – welkomstwoord voorzitter VMx en Wolters Kluwer
  • 18u10: Het belang van de milieucoördinator voor bedrijven en de samenleving (Vic De Meester, Colruytgroup)
  • 19u00: Voorstelling beste eindwerken en awarduitreiking
  • 19u30: Voorstelling bedrijven op de standen en start jobbeurs en netwerkmoment (doorlopend tot einde)

Benieuwd hoe je in de prijzen kan vallen of kan inschrijven voor de jobbeurs (als werkzoekende of werkgever)? Lees hieronder verder

Awarduitreiking 'beste eindwerk'

Ben je trots op jouw eindwerk als milieucoördinator? Toon op 24 november in Gentbrugge jouw kunnen aan vertegenwoordigers en andere belangrijke actoren in de milieusector. De 2 winnaars krijgen 10 minuten om hun eindwerk te presenteren en winnen hiermee een prijs. Alle indieners die ook aanwezig zijn op 24 november winnen alvast één jaar gratis lidmaatschap bij VMx, de ideale manier om de sector meteen door en door te leren kennen.

Deelnemen aan de award ‘Beste eindwerk milieucoördinator’ kan door je eindwerk en cv voor 1 november 2022 naar sylvie@vmx.be door te sturen.

Awarduitreiking 'Meest verdienstelijke milieucoördinator' 

Verleg je grenzen binnen jouw bedrijf? Slaag je erin om milieubewustzijn te doen leven? Dan maak je kans op de titel “Meest verdienstelijke milieucoördinator 2022”! Een award waarvoor de beroepsvereniging voor milieuprofessionals VMx en Wolters Kluwer, aanbieder van informatieoplossingen, de handen in elkaar slaan. Milieu en duurzaamheid staan vandaag in de spotlights, maar de milieucoördinator die instaat voor de realisatie ervan wordt nogal eens vergeten…  De award wil daarom de milieucoördinator belonen en aanmoedigen die:

  • verder gaat dan de milieuwetgeving voorschrijft;
  • een voortrekkersrol speelt in het realiseren van meetbare en duurzame milieuprojecten binnen zijn of haar bedrijf. 

Hoe deelnemen?

De milieucoördinator stelt zichzelf kandidaat of wordt kandidaat gesteld door iemand anders. Elke milieucoördinator kan deelnemen.

Om deel te nemen aan de awarduitreiking wordt de kandidatuur (minstens 1A4) bezorgd via mail aan sylvie@vmx.be.

In de kandidatuur staat minstens volgende informatie:

  • Naam en contactgegevens kandidaat
  • Naam onderneming of organisatie waar de kandidaat werkzaam is
  • Uitleg op de vraag: Waarom zou jij/hij/zij de winnaar kunnen zijn van deze wedstrijd? Uitleg aan de hand van voorbeelden/foto’s/… gekoppeld aan een case/realisatie binnen het bedrijf met uitleg welke rol de milieucoördinator in deze realisatie speelde.

De inschrijvingen lopen tot uiterlijk 1 november 2022. 

Jobbeurs

De awarduitreiking gaat gepaard met een jobbeurs waarop je kennis maakt met potentiële werkgevers en andere mensen werkzaam in de milieusector. We zorgen ervoor dat de cv’s van de deelnemers ook op voorhand bij de standhouders terechtkomen.

Heb je als studiebureau, recruitmentbureau of (industrieel) bedrijf interesse om deze avond potentiële medewerkers te spreken? Geef een seintje aan Sylvie via sylvie@vmx.be. Je verkrijgt dan alle informatie hiervoor. De kostprijs voor een stand op deze jobbeurs bedraagt 350 euro, exclusief btw. 

Netwerken

Natuurlijk is iedereen welkom op dit event om contacten te leggen, nieuw werk te zoeken, voor een ontspannen babbel met collega's of concullega's, info in te winnen om je om te scholen of bij te scholen, ...

De aanwezige deelnemers krijgen een attest voor permanente vorming van 1,5 uur.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Deel met anderen