Awarduitreiking 'Meest verdienstelijke milieucoördinator'

Wie weet ben of ken jij wel de “Meest verdienstelijke milieuprofessional 2022”?

Verleg je grenzen binnen jouw bedrijf? Slaag je erin om milieubewustzijn te doen leven? Dan maak je kans op de titel “Meest verdienstelijke milieuprofessional 2022”!

Een award waarvoor de beroepsvereniging voor milieuprofessionals VMx en Wolters Kluwer, aanbieder van informatieoplossingen, de handen in elkaar slaan. Milieu staat vandaag in de spotlights, maar de milieuprofessional die instaat voor de realisatie ervan wordt nogal eens vergeten...  De award wil daarom de milieuprofessional belonen en aanmoedigen die:

  • verder gaat dan de milieuwetgeving voorschrijft;
  • een voortrekkersrol speelt in het realiseren van meetbare en duurzame milieuprojecten binnen zijn of haar bedrijf. 

 

Hoe deelnemen?

De milieuprofessional stelt zichzelf kandidaat of wordt kandidaat gesteld door iemand anders. Elke milieuprofessional kan deelnemen.

Om deel te nemen aan de wedstrijd wordt de kandidatuur (minstens 1A4) bezorgd via mail aan sylvie@vmx.be

In de kandidatuur staat minstens de volgende informatie:

  • Naam en contactgegevens kandidaat
  • Naam onderneming of organisatie waar de kandidaat werkzaam is
  • Uitleg op de vraag: Waarom zou je/hij/zij de winnaar kunnen zijn van deze wedstrijd? Uitleg aan de hand van voorbeelden/foto’s/... gekoppeld aan een case/realisatie binnen het bedrijf met uitleg welke rol de milieucoördinator in deze realisatie speelde

 

De inschrijvingen lopen tot uiterlijk 1 november 2022. Een jury met professionals uit de milieuwereld zal de kandidaten beoordelen op basis van hun ingestuurde projecten.

Uitreiking award

De winnaar wordt bekendgemaakt op 24 november 2022. De uitreiking vindt plaats in Gentbrugge samen met de awarduitreiking beste eindwerk milieucoördinator A en B. Zo brengen we nieuwe milieucoördinatoren en ervaren milieucoördinatoren samen op één event. Van een netwerkmoment gesproken! Na de awarduitreikingen vindt de jobbeurs en netwerkavond plaats, gepaard met een hapje en een drankje! Ben je er graag bij, schrijf je dan hier in.