Over Online infosessie Inventaris chemische producten actualiseren en up to date houden

Online infosessie Inventaris chemische producten actualiseren en up to date houden

Overal, in elk bedrijf, worden chemische stoffen gebruikt. Sommige zijn gevaarlijker dan anderen. Het is van belang om over de juiste informatie te beschikken, deze informatie op een goede manier bij te houden en periodiek te actualiseren. 

In deze infosessie gaan we met zowel de milieu- als preventiewetgeving in het achterhoofd de chemische producten bekijken. Welke gegevens heb je allemaal nodig voor een inventarisatie? Waarom is dat van belang? Wat is de link met de omgevingsvergunning? ...

We onthalen jou in de online sessie om 9u55 en gaan van start om 10 uur. We ronden af om kwart na 12. Uiteraard is er ruim tijd voorzien voor het stellen van vragen. 

Milieucoördinatoren ontvangen een attest permanente vorming (2u) na deelname. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 120,00
Niet-leden € 240,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137