Ken je onze partners al?

6 september 2023
by Sylvie Baert

Royal Eijkelkamp richt zich met hun producten en diensten op het ondersteunen van duurzaam land- en watergebruik en opereert binnen de 6 thematieken: vervuiling, voedselzekerheid, landdegradatie, natuurlijke hulpbronnen, landontwikkeling en verstedelijking. Heb je als milieuprofessional dus nood aan apparatuur voor infiltratieproeven, sonderingen, boringen, ... ? Neem dan contact op met Eijkelkamp.

Bij LDR kan je terecht met al je juridische vragen in de materie van het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht, samen het omgevingsrecht. LDR kenmerkt zich door een specifieke combinatie van praktijkgerichte en wetenschappelijke benadering van de meest uiteenlopende milieujuridische thema’s.

Wolters Kluwer levert een antwoord op alle vragen van milieucoördinatoren, milieuconsultants, milieuprofessionals, preventieadviseurs & HSE managers met gespecialiseerde publicaties, online oplossingen, software, tools, training en advies. Misschien ken je al senTRAL, ElectroSafe, het Milieuzakboekje, Verifield, ... VMx-leden genieten van korting.

Grond Recyclage Centrum is pionier en marktleider in grondreiniging. GRC is vergund voor het reinigen van verontreinigde grond maar ook van straalgrit, grachtenspecie, veegvuil, rioolkolkenzand, gevaarlijke afvalstoffen, … Na reiniging kan voor deze afvalstoffen een grondstofverklaring bekomen worden. De centra zijn uitgerust met een vloeistofdichte afdichting en voldoen aan de strengste milieueisen. GRC biedt verschillende reinigingstechnieken aan, namelijk fysicochemische reiniging, biologische reiniging en thermische reiniging.

Ga je graag naar beurzen zoals Maintenance, Pumps & Valves, WorkSafe, ... of wil je graag zelf met je organisatie een stand op een vakbeurs? Dan moet je bij Easyfairs zijn. 

Normec Servaco is een geaccrediteerd, onafhankelijk, multidisciplinair laboratorium in België voor industriële analyses en onderzoek. De deskundigen op de afdelingen milieu en bouwkunde werken nauw met elkaar samen en garanderen een doeltreffende, deskundige dienstverlening. Normec Servaco is toonaangevend in de markt en staat bekend om haar sterke klantenservice en brede testmogelijkheden. De laboratoria van Normec Servaco vindt u in Wevelgem. Alle vereiste apparatuur voor procesanalysen (o.a. voor de opvolging van grondreinigingsprocessen) is hier aanwezig. Onze hoogopgeleide analisten hebben meerdere expertises en er zijn altijd minstens twee specialisten op eenzelfde domein. Zo garanderen we de continuïteit van onze dienstverlening en bent u altijd zeker van voldoende back-up.

Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumentatie, services en solutions voor industriële procestechniek. Wij leveren process solutions voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, recorders en digitale communicatie, het optimaliseren van processen , veiligheid en milieu-impact. Onze klanten komen uit diverse industrieën, waaronder chemie, food&beverage, life sciences, power&energy, mijnbouw, mineralen & metalen, olie & gas en water en afvalwater.