Wolters Kluwer

Wij leveren een antwoord op alle vragen van milieucoördinatoren, milieuconsultants, milieuprofessionals, preventieadviseurs & HSE managers met onze gespecialiseerde publicaties, online oplossingen en tools.

Informatie

Wolters Kluwer biedt professionals in milieu en veiligheid concrete, up-to-date informatie die u meteen in de praktijk kan omzetten. Met de hulp van onze experts zorgen we er in onze publicaties en online oplossingen voor dat u op de hoogte blijft van veranderingen in de wetgeving en in de praktijk.  

Een greep uit ons aanbod:

senTRAL Environment is de online databank voor de milieucoördinator.  Deze handige tool helpt u de juiste keuzes te maken en maakt het u gemakkelijk om aan alle milieuverplichtingen te voldoen. senTRAL Environment bevat naast essentiële informatie over milieueffectrapportage, ruimtelijke ordening, bodem, afval…  ook praktische documenten, actuele feiten en milieuwetgevingen.

Alle relevante informatie, opgedeeld in talrijke thema’s en bronnen op één plek.  Zo vindt u alles snel en eenvoudig terug en weet u dat u elk milieu vraagstuk in een handomdraai ontrafelt.

U blijft op de hoogte over actuele topics dankzij de webinars en het e-zine dat u twee keer per week ontvangt.

Het Milieuzakboekje biedt een volledig overzicht van alle bepalingen inzake leefmilieu die in Vlaanderen van toepassing zijn. De auteurs vullen de milieureglementering aan met commentaren, concrete voorbeelden, nuttige praktijktips en overzichtelijke procedureschema's en checklists.

Het Preventiezakboekje (Welzijn op het werk) helpt preventieadviseurs bij het invullen van hun taken. Het bevat naast de compacte richtlijnen over preventie, veiligheid, hygiëne en welzijn op het werk en een overzicht van de meest recente reglementering, ook praktische hulpmiddelen zoals procedureschema's, voorbeeldformulieren, tips en checklists, een jaarkalender en overzichtstabellen.

Ontdek het aantrekkelijk aanbod voor VMx-leden. Maak je keuze op de actiesite exclusief voorbehouden voor VMX-leden wkbe.be/vmx

En gebruik de actiecode VMX24 om van de 10% korting te genieten.

Contactgegevens:

Motstraat 30
2800 Mechelen
Bezoek onze website voor meer info!