Wolters Kluwer

Wij leveren een antwoord op alle vragen van milieucoördinatoren, milieuconsultants, milieuprofessionals, preventieadviseurs & HSE managers met onze gespecialiseerde publicaties, online oplossingen en tools.

Informatie

Wolters Kluwer biedt professionals in milieu en veiligheid concrete, up-to-date informatie die u meteen in de praktijk kan omzetten. Met de hulp van onze experts zorgen we er in onze publicaties en online oplossingen voor dat u op de hoogte blijft van veranderingen in de wetgeving en in de praktijk.  

Een greep uit ons aanbod:

senTRAL is een online databank voor HSE-professionals, die de complete, dagelijks geactualiseerde, wetgeving uit de sector bevat. Deze wordt gelinkt aan heldere toelichtingen, handige samenvattingen, praktische werkdocumenten (werkpostfiches, pictogrammen en checklists…) en bruikbare praktijkinfo. Bovendien kunt u via senTRAL NBN-normen volledig downloaden. Gebruikers kunnen elk jaar ook 8 webinars volgen waarvoor ze officieel erkende bijscholingsattesten krijgen. Aan senTRAL werken meer dan 300 HSE-specialisten mee. Haal voordeel uit hun terreinkennis!

ElectroSafe is een online databank voor de elektro-professional en bevat alles over elektrische installaties: van wetgeving tot praktijkinformatie, nieuws, pictogrammen en veiligheidsinstructiekaarten. Electrosafe is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Wolters Kluwer en Vinçotte.

Het Milieuzakboekje biedt een volledig overzicht van alle bepalingen inzake leefmilieu die in Vlaanderen van toepassing zijn. De auteurs vullen de milieureglementering aan met commentaren, concrete voorbeelden, nuttige praktijktips en overzichtelijke procedureschema's en checklists.

Het Preventiezakboekje (Welzijn op het werk) helpt preventieadviseurs bij het invullen van hun taken. Het bevat naast de compacte richtlijnen over preventie, veiligheid, hygiëne en welzijn op het werk en een overzicht van de meest recente reglementering, ook praktische hulpmiddelen zoals procedureschema's, voorbeeldformulieren, tips en checklists, een jaarkalender en overzichtstabellen.

Ontdek het aantrekkelijk aanbod voor VMx-leden. Maak je keuze op de actiesite exclusief voorbehouden voor VMx-leden en gebruik de actiecode 21-5115-070 om van de korting te genieten.

Contactgegevens:

Motstraat 30
2800 Mechelen
Telefoon: 015 78 7600
wkbe.be/hseworld