Over Basisopleiding milieu(wetgeving)

Basisopleiding milieu(wetgeving)

Sinds 1996 werden vele bedrijven verplicht om een milieucoördinator aan te stellen. Deze milieucoördinator moet een erkende cursus volgen van 150 of 250 uur. Voor de bedrijven die niet verplicht zijn om te werken met een milieucoördinator A of B is het toch nuttig om iemand in dienst te hebben met een basiskennis over milieu. 

Deze dagopleiding richt zich tot medewerkers en leidinggevenden die geconfronteerd worden met milieuvragen en die op zoek zijn naar een korte opleiding waar de voornaamste en meestvoorkomende aspecten aan bod komen. Voor de milieucoördinator is het een mooie herhaling van de materie. Hierdoor worden hiervoor geen attesten permanente vorming uitgereikt.

Het concrete programma volgt snel.

We onthalen jou om half 9 en starten om 9 uur. Tijdens de broodjeslunch van 12 uur tot 13 uur is er tijd om verder bij te praten en elkaar te leren kennen. We ronden de opleiding af rond 16 uur.

Spreker: Nicole Otten en Bert Peccue

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnemer € 350,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen