Over Infosessie Energiewetgeving

Infosessie Energiewetgeving

De voorbije jaren konden we de vele wijzigingen inzake energieregelgeving amper bijhouden. Er wordt verwacht dat bedrijven extra inspanningen leveren om de gezamenlijke (Europese) klimaatdoelstellingen te behalen en de CO2-uitstoot te reduceren. 

Naast de verstrengde wetgeving is ook de sterk stijgende energiekost een belangrijke drijfveer om het energieverbruik te minimaliseren. 

Om een breder zicht te krijgen op de energiewetgeving of de toepassing ervan in de praktijk, kan je je inschrijven voor deze infosessie. Het breder wetgevend kader m.b.t. energie wordt door spreker Dirk Van den Broecke geschetst. Ook zal dieper ingegaan worden op de laatste en komende wijzigingen in energieverplichtingen, de energiebeleidsovereenkomsten en de praktische toepassing ervan in de praktijk.

Het onthaal start om 8u30, de opleiding zelf start om 9u00 met een inleiding door Valérie de Groote van Indea. We ronden af ten laatste om 13u30. Tussenin is er een pauze.

Milieucoördinatoren en MER-deskundigen klimaat ontvangen nadien een attest permanente vorming (4u).

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 200,00
Niet-leden € 300,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137