Over MER-congres

MER-congres

Naar jaarlijkse traditie organiseert VMx ook in 2023 een opleidingsdag voor de MER-deskundigen en MER-coördinatoren met een kort algemeen gedeelte en een gevarieerd programma waarin de verschillende disciplines aan bod komen. We sluiten deze dag af met een netwerkdrink.

Deze opleiding bestaat uit 5 uur opleiding (KMO-portefeuille). Echter voor permanente vorming geldt het volgende: 

  • MER-deskundigen dienen disciplinespecifieke bijscholing te volgen. Enkel de sessie binnen de discipline waarvoor men erkend is telt mee als permanente vorming.
  • Voor MER-coördinatoren tellen alle sessies mee, behalve de sessie over de discipline waarvoor ze eventueel erkend zijn als MER-deskundige.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 350,00
Niet-leden € 500,00

Inschrijvingen starten in maart 2023

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137