Over Werkgroep jonge milieuprofessionals (tot 35 jaar)

Werkgroep jonge milieuprofessionals (tot 35 jaar)

Jonge professionals bruisen van energie en hebben een frisse kijk op het leven, wat zich weerspiegelt in hun benadering van werk en carrière. In lijn met het nieuwe jaar, hebben we een opwindend initiatief genomen: de lancering van een exclusieve werkgroep voor jonge milieuprofessionals tot 35 jaar. Mark the date: 18 april, via Zoom, om 10 uur.

Deze werkgroep is speciaal ontworpen om inzicht te krijgen in de behoeften van startende milieuprofessionals die hun weg vinden in de milieusector. We willen niet alleen hun ervaringen begrijpen, maar ook een platform bieden voor samenwerking en groei. Daarnaast zoeken we enthousiaste jonge talenten die willen bijdragen aan een overtuigend promotiefilmpje, gericht op het inspireren van anderen om te kiezen voor een milieu-opleiding in het hoger onderwijs.

Save the date en bereid je voor op een boeiende discussie waarin we gezamenlijk de koers bepalen. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie deze nieuwe dimensie binnen VMx vorm te geven, geheel volgens jullie wensen. Laten we samen bouwen aan een veelbelovende toekomst voor jonge milieuprofessionals!

Deze werkgroep wordt georganiseerd voor leden van VMx. Ook lid worden?

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis (mits inschrijving) Gratis