Over Online infosessie Audit en rondgang milieucoördinator

Online infosessie Audit en rondgang milieucoördinator

Wat is het verschil tussen een audit en de kwartaalrondgang van de milieucoördinator? Welke audits zijn er allemaal? Wat houden ze in? Wat zegt de wetgeving hierover? Hoe voer je een kwartaalrondgang uit? Waarmee moet je rekening houden? Hoe rapporteer je hierover? Hoe volg je dit verder op? ...

We onthalen en verwelkomen jou om 9u55. Spreekster Nicole Otten (VMx) gaat van start om 10u00. We ronden af om 12u15. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Dit is een ideale opleiding voor startende milieuprofessionals of voor milieuprofessionals die een opfrissing wensen. Milieucoördinatoren ontvangen een attest permanente vorming (2u) na deelname. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 120,00
Niet-leden € 240,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137