Over Online toelichting BeWeee

Online toelichting BeWeee

BeWeee is de Belgische toepassing waarmee je kan voldoen aan de rapporteringsverplichting voor Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten (AEEA).

De rapporteringsverplichting via de BeWeee tool in 2023 (data 2022) geldt voor producenten, inzamelaars, afvalstoffenhandelaars of -makelaars, hergebruikcentra, verwerkers of kennisgevers van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (A)EEA. Hierdoor is iedereen die AEEA op de markt brengt, inzamelt, verhandelt, makelt, uitvoert, verwerkt of hergebruikt verplicht om hierover te rapporteren. Deze verplichting geldt dus ook voor afvalstromen die buiten het Recupel-systeem ingezameld en verwerkt worden.

Je kan je vanaf 17 april 2023 aanmelden om te rapporteren over de hoeveelheden voor het jaar 2022. Je kan rapporteren tot en met 30 juni 2023. Wie zijn rapporteringsverplichting niet nakomt, kan worden geverbaliseerd door de overheden.

Gedurende 1 uurtje wordt BeWeee toegelicht door Xavier Dubois. We gebruiken hiervoor het platform Zoom. Heb je al vragen hierover? Zend ze dan al door naar sylvie@vmx.be.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden (gratis, mits inschrijving) Gratis
Niet-leden € 120,00

Gratis kaarten als lid zijn enkel beschikbaar na aanmelden.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Deel met anderen