Over VMx Plus West-Vlaanderen

VMx Plus West-Vlaanderen

Het eerste VMx lerende netwerk, VMx Plus, voor de provincies West-Vlaanderen gaat van start op 18 april. Op 18 april komen we online samen om te brainstormen over de inhoud van dit interactief lerend netwerk. Ben je milieuprofessional in West-Vlaanderen, schrijf je dan in!

Na de brainstormsessie volgen een 5-tal inhoudelijke bijeenkomsten van een drietal uur. De deelnameprijs bedraagt 750 euro (excl. btw). KMO-portefeuille is mogelijk. Voor je deelname ontvang je een attest permanente vorming van minstens 15 uur.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. 

De exacte invulling van het traject bepaal je zelf met de groep tijdens deze startsessie, een verkennend gesprek, een brainstormsessie. Deze sessie gaat door op dinsdag 18 april 2023 via Zoom. Het lerend netwerk zelf, het traject (en dus ook de uren permanente vorming) vinden plaats vanaf mei 2023. We werken samen aan één onderwerp zoals bijvoorbeeld biodiversiteit op het bedrijfsterrein verhogen, samenwerken naar een nullozerstatuut, een sensibiliseringscampagne, non-conformiteiten wegwerken, verlagen van de CO2-uitstoot, … of we kiezen ervoor om te werken naar een ‘eindpunt’: een sjabloon, nota, leidraad of document. Het is eveneens mogelijk om gedurende de bijeenkomsten telkens een ander onderwerp te bespreken. Ervaringsuitwisseling of kennisdeling rond een specifiek onderwerp, focus op eigen ervaringen of een spreker uitnodigen om wat meer duiding te geven… alle pistes zijn mogelijk: jij zit mee aan het stuur.

Er wordt van jou verwacht dat je kennis deelt, actief meewerkt, input geeft en tijdens deze overlegmomenten werkt aan eigen werk. Je kiest wanneer we deze momenten inplannen. Voor jou hebben onze lerende netwerken alleen maar voordelen. Maar ook onze VMx leden willen we hiermee verder inspireren en VMx als organisatie wordt naar een hoger niveau getild. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 750,00