Over Infosessie Landschapsvorming, hydrologie en natuurwaarden in de West-Vlaamse Scheldemeersen

Infosessie Landschapsvorming, hydrologie en natuurwaarden in de West-Vlaamse Scheldemeersen

Tijdens deze excursie wordt de vorming van het meersen-/oeverwallenlandschap in de Bovenschelde besproken doorheen de laatste ijstijden tot op heden. De diverse landschapselementen en het watersysteem ter plaatse worden gekoppeld aan de ondiepe geologische bouw, bodemgebruik en natuurpotentieel. Er worden ook een 2 à 3 handboringen uitgevoerd.

De opleiding spreker ecohydroloog Dirk Libbrecht duurt ongeveer 3 uur en heeft vooral raakpunten met de disciplines bodem, grondwater, oppervlaktewater, maar ook met biodiversiteit. Deze opleiding is voorzien voor MER-coördinatoren en MER-deskundigen bodem, water, biodiversiteit. Na deelname ontvangen zij een attest permanente vorming (3u).

We spreken af om 13u op de volgende locatie: Ruggestraaat, Avelgem. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van Café Meerschblomme. https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1rMSFuimX-vVNk48HnqYeSZMHi5a7BBU&usp=sharing

Draag voor deze buitenopleiding waterdicht schoeisel. VMx zorgt voor een drankje en tussendoortje voor onderweg.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 200,00
Niet-leden € 300,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen