Over Infosessie Biodiversiteit in de bedrijfstuin - hoe begin je eraan?

Infosessie Biodiversiteit in de bedrijfstuin - hoe begin je eraan?

Onze natuur heeft enorm te lijden onder versnippering, verzuring, verdichting, vervuiling, verdroging, verharding, vermesting. Actie is nodig om onze biodiversiteit te ondersteunen en opnieuw te helpen floreren. Daarom heeft VMx deze basiscursus klaar staan voor jou als je eraan denkt om de eerste stappen te zetten richting een meer ecologisch en biodivers beheer van het bedrijfsterrein.

Het is een praktijkopleiding voor deelnemers die starten met deze materie. Deze opleiding gaat door in het bos van Aa. Tijdens deze opleiding maken we een wandeling in natuurgebied en vertelt de spreker, ecoloog Herman Dierickx, je wat je moet weten om te kunnen starten aan het biodiversiteitsverhaal.

We spreken af om kwart na 9 en vertrekken stipt om 9u30. Iedereen voorziet eigen lunch. VMx voorziet voor iedereen een pakketje met drinken en tussendoortjes. De dag eindigt om 16u00.

Milieucoördinatoren, MER-coördinatoren en MER-deskundigen biodiversiteit ontvangen een attest permanente vorming (6u).

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 200,00
Niet-leden € 300,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen