Over Online infosessie ADR

Online infosessie ADR

Het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg wordt geregeld door het Europees Verdrag betreffende vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Dat verdrag, dat uitgaat van UNECE, werd inmiddels ondertekend door 53 landen.

In deze online infosessie geeft spreker Nicole Otten meer uitleg over ADR. Er wordt hierbij gefocust op hetgeen dat van belang is voor de milieucoördinator. 

We onthalen jou in de online sessie om 9u50 en gaan van start om 10 uur. We ronden af om kwart na 12. Uiteraard is er ruim tijd voorzien voor het stellen van vragen. 

In een tweede sessie gaan we dieper in op de afwijkingen en uitzonderingen van ADR die van toepassing kunnen zijn. Deze sessie gaat door op 28/9/2023.

Milieucoördinatoren ontvangen een attest permanente vorming (2u) na deelname. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 120,00
Niet-leden € 240,00

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De kmo-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de kmo-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener kmo-portefeuille DV.O207084