Over Online infosessie Overzicht milieuadministratie

Online infosessie Overzicht milieuadministratie

Uit elke milieureglementering (VLAREM, VLAREMA, VLAREBO, VLAREL, …) komen verplichtingen voor waaraan je als bedrijf moet voldoen.  De frequentie kan variëren afhankelijk van type bedrijf of installatie. 

In deze online infosessie geeft spreker Nicole Otten een overzicht van de administratieve verplichtingen die voortvloeien uit de milieureglementering. Dit overzicht kan je helpen om je taak als milieucoördinator op een goede manier uit te voeren. 

We onthalen jou in de online sessie om 9u50 en gaan van start om 10 uur. We ronden af om kwart na 12. Uiteraard is er ruim tijd voorzien voor het stellen van vragen. 

Milieucoördinatoren ontvangen een attest permanente vorming (2u) na deelname. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 120,00
Niet-leden € 240,00

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De kmo-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de kmo-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener kmo-portefeuille DV.O207084