Over Workshop Duurzaamheidscommunicatie

Workshop Duurzaamheidscommunicatie

Gedegen duurzaamheidscommunicatie is een cruciaal onderdeel van je duurzame strategie. In deze opleiding gaan we dieper in op het effectief communiceren van de duurzaamheidsinspanningen van jouw organisatie.

Onder andere de volgende topics passeren de revue:

  • de valkuilen van greenwashing,
  • communicatie naar specifieke doelgroepen (omwonenden, medewerkers …),
  • content, storytelling en branding,
  • tips & tricks m.b.t. duurzaamheidsverslaggeving,

We bedden alles in strategische duurzaamheids-communicatieve kaders in, en maken daarnaast de vertaalslag via praktijkvoorbeelden en de link met jouw eigen organisatie/situatie.

Voor wie? Deze opleiding is gericht op milieuprofessionals die hun doelpubliek (intern of extern) doeltreffender willen aanspreken over de inspanningen die ze binnen hun bedrijf leveren.

Spreker: Sophie Maeseele, Communication consultant, Pantarein

We onthalen jou om 12u30 met koffie. We gaan van start om 13u00. Tussenin is er een pauze met een tussendoortje en we eindigen ten laatste om 17u00. Milieucoördinatoren ontvangen nadien een attest permanente vorming (4u).

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 165,00
Niet-leden € 250,00

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen