Over Infosessie Communiceren over milieu- en duurzaamheidsinspanningen

Infosessie Communiceren over milieu- en duurzaamheidsinspanningen

In deze opleiding gaan we in op het effectief communiceren van milieu- en duurzaamheidsinspanningen van jou of jouw bedrijf naar een breder publiek.

Of het nu gaat over communicatie met omwonenden bij vergunningsaanvragen, milieusensibilisatie, het betrekken van de eigen medewerkers bij het duurzaamheidsbeleid of het opmaken van een duurzaamheidsrapport, professionele en effectieve communicatie is cruciaal om de juiste boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen, hen te informeren en te engageren.

We gaan in op het belang van communicatie, hoe je communicatie opzet en relaties te versterken en doelstellingen te bereiken:

  • Het belang van milieucommunicatie, kennisdeficit en geloofwaardigheidsdeficit
  • 6 eenvoudige stappen om succesvol een communicatieplan op te zetten
  • Effectief communiceren rond milieu en duurzaamheid: taalgebruik, storytelling, gebruik van tekst, beeldmateriaal en data

Voor wie? Deze opleiding is gericht op milieu-professionals die hun doelpubliek (interne of extern) doeltreffender willen aanspreken (zowel mondeling als schriftelijk) over de inspanningen die ze binnen hun bedrijf leveren.

We onthalen jou om 13u00 met koffie en gaan van start om 13u30. Tussenin is er een pauze met tussendoortjes en we eindigen om 17u00. Milieucoördinatoren ontvangen nadien een attest permanente vorming (3u).

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 165,00
Niet-leden € 250,00

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen