Over Infosessie De invloed van klimaat op fauna/flora

Infosessie De invloed van klimaat op fauna/flora

Deze infosessie, met spreker ecoloog Herman Dierickx, gaat over de invloed van klimaat op onze natuur, onze planten en dieren.

Dat klimaatsverandering een feit is, dat weten we ondertussen allemaal. Wetenschappers voorspellen dat het weer door klimaatverandering nog extremer zal worden met frequentere en intensere natuurrampen zoals hittegolven, overstromingen, droogtes en stormen.

Dit heeft een invloed op onze dieren en planten. Maar we kunnen onze bedrijfstuinen wel klimaatbestendig aanleggen, met de juiste planten op de juiste plaats. En er zijn nog meer zaken die we kunnen doen. Dat en veel meer hoor je op deze infosessie. Uiteraard beginnen we met een inleiding die de problematiek kadert, welke invloed heeft klimaatsverandering op onze fauna en flora, wat zijn de gevolgen ervan en wat kunnen we doen.

Deze opleiding vindt plaats bij Athlon in Machelen. We onthalen jou om half 10 en starten om 10 uur. 's middags is er een lunchpauze (zorg voor eigen lunch) voorzien en we eindigen rond 15u00.

Spreker: Herman Dierickx

Milieucoördinatoren, MER-coördinatoren en MER-deskundigen biodiviersiteit/water/klimaat ontvangen een attest permanente vorming na het volgen van deze opleiding (4 u). 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137