Over Online infosessie: Boswetgeving

Online infosessie: Boswetgeving

Zie jij soms ook de bomen door het bos niet meer? Tijdens deze online infosessie gaan we dieper in op de boswetgeving, een van de onderdelen van de milieubeheerwetgeving.

Wat is een bos? Wat moet je doen als je een boom wil kappen? En wanneer spreken we dan van ontbossing? Wanneer moet je compenseren en hoe? Op al deze vragen krijg je een antwoord van onze spreekster Liselot Ledene.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09u00 – 09u15: Onthaal, welkom, inleiding (VMx)
  • 09u15 – 10u30: Definitie bos en de machtiging
  • 10u30 – 10u45: Pauze
  • 10u45 – 12u00: Ontbossing: procedure, wat kan, wat kan niet, boscompensatie

Milieucoördinatoren, MER-deskundigen Biodiversiteit en MER-coördinatoren ontvangen na deelname een attest voor 2,5 uur permanente vorming.

Deze infosessie is zeker ook nuttig voor: vergunningverleners, dossierbeheerders, natuur- en landbouwinspecteurs, adviseurs in de provinciale buitendiensten, gemeentelijke ambtenaren,...

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de KMO-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen