Over Online infosessie: ISO 14001 en de milieuaspectenanalyse

Online infosessie: ISO 14001 en de milieuaspectenanalyse

Ben je werkzaam in een organisatie met een milieuzorgsysteem conform de internationale norm ISO 14001? Of denkt je organisatie erover na dit te implementeren? Bij het hanteren van dit zorgsysteem heeft men als doel te voldoen aan de wet- en regelgeving en wil men streven naar continue verbetering. Eén van de eisen van dit zorgsysteem is het identificeren van de verschillende milieuaspecten binnen een organisatie. Bovendien moet per milieuaspect bepaald worden in hoeverre dit belangrijk is voor het bedrijf. Aan de hand hiervan kunnen dan eventuele maatregelen getroffen worden om de bijhorende milieueffecten te reduceren. Deze gegevens kunnen gedocumenteerd worden in een milieuaspectenregister.

Laat daar nu net deze infosessie over gaan. Spreker Nicole Otten gaat dieper in op de milieuaspectenanalyse en wat verplicht is volgens de norm, hoe dit aan te pakken, soorten systemen en praktijkvoorbeelden met tips en tricks, maar ook de valkuilen. Er worden ook linken gelegd met andere eisen in de norm.

Het programma ziet eruit als volgt:

  • 09u50 – 10u00: Onthaal, welkom, inleiding (VMx)
  • 10u00 – 12u00: Infosessie ISO 14001 en de milieuaspectenanalyse (Nicole Otten, Consultes)
  • 12u00 – 12u15: Q&A en afronding

Inschrijven

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen