Over Opleiding Biodivers groenbeleid - Praktijk

Opleiding Biodivers groenbeleid - Praktijk

Onze natuur heeft te lijden onder versnippering, verzuring, verdichting, vervuiling, verdroging, verharding, vermesting. Actie is nodig om onze biodiversiteit te ondersteunen en opnieuw te helpen floreren. Daarom heeft VMx een opleidingsprogramma klaarstaan die jou van A tot Z kan helpen naar een meer ecologisch en biodivers beheer van de bedrijfsterreinen. In 4 dagen wordt je bijgeschoold inzake biodiversiteit (achtergrond), de basisprincipes van een biodivers beheer en zie je ook hoe dit er in de praktijk uitziet. Hierbij krijg je ook meer uitleg over voedselbossen, permacultuur, natuurbeheer, poelen, …

Deze buitendag staat in het teken van praktijk. Geen theorieles maar een bezoek aan een gebied in Noord-West Brabant waar al een biodivers beleid wordt toegepast.

We zijn hier in het verleden misschien al geweest, maar ook al ben je al op dit terrein geweest, toch zie je telkens andere zaken en hoor je andere dingen. 

We verzamelen om 9u20 op de parking van de waterzuiveringsinstallatie van Aquafin (schuintegenover adres Humbeeksebaan 117 in Zemst(-Laar)). We vertrekken om 9u30. 'S middags pauzeren we om te eten, hiervoor voorzie je je eigen lunch. Er zijn hier wel sanitaire voorzieningen. We eindigen rond 15u45.

Milieucoördinatoren, MER-coördinatoren en MER-deskundigen biodiversiteit ontvangen een attest permanente vorming.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen