Over Infosessie Natuurbeheer in de praktijk

Infosessie Natuurbeheer in de praktijk

In de voormiddag bespreekt Herman Dierickx wat natuurbeheer precies is en hoe je hieraan moet beginnen. Na de lunch gaan we kijken hoe dit er dan in het echt uitziet. Je zal zien wat je kan verwachten van natuurbeheer in de praktijk. Welke maatregelen leiden tot welk resultaat? Waar moet je op letten? Wat met exoten? ...

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09u00 - 09u30: Onthaal
  • 09u30 - 09u40: Welkom (VMx) 
  • 09u40 - 11u40: Natuurbeheer: theorie en wetgeving (Herman Dierickx)
  • 11u40 - 12u30: Lunch
  • 12u30 - 15u30: Natuurbeheheer: praktijk: bezoek aan natuurgebied Kollintenbos (Herman Dierickx)

Milieucoördinatoren en MER-deskundigen biodiviersiteit ontvangen een attest permanente vorming na het volgen van deze opleiding (4 u). 

COVID-19/CORONA-maatregelen: Wanneer je een mondmasker hebt, neem dit zeker mee. Er worden er een aantal voorzien door VMx voor de mensen die niet beschikken over een eigen mondmasker. Handgel wordt ter beschikking gesteld.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen