Over Awarduitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', jobbeurs en netwerkavond

Awarduitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', jobbeurs en netwerkavond

Op 28 november 2024 zullen we hulde brengen aan enkele prominente figuren binnen de milieusector, de gelegenheid aangrijpen voor netwerken en toosten, en pas afgestudeerden in contact brengen met potentiële werkgevers binnen deze sector.

Een deskundige jury, bestaande uit professionals uit de milieuwereld, zal de kandidaten voor de eindwerkawards beoordelen op basis van hun ingediende documenten. De winnaar van de awards zal op 28 november 2024 worden aangekondigd.

Het programma voor dit evenement is als volgt:

  • 17u30: Aankomst en registratie
  • 18u00: Opening - welkomstwoord door de voorzitter van VMx en Wolters Kluwer
  • 18u10: Inspirerende presentatie door Nic Balthazar
  • 19u00: Presentatie van de beste eindwerken (Milieucoördinator A, B en milieuprofessional) en uitreiking van de 3 awards
  • 19u30: Voorstelling van bedrijven op stands en start van de jobbeurs en het netwerkmoment (doorlopend tot het einde). Verscheidene bedrijven, waaronder M-tech, Tauw, Ramboll, Bova Enviro+, Mourik, SGS, Wiels, Sweco Belgium, Consultes, Trevi, Asset, ... zullen aanwezig zijn om jullie te ontvangen en te spreken.

Netwerken

Iedereen is van harte welkom op dit evenement om contacten te leggen, nieuwe carrièrekansen te ontdekken, informeel te praten met collega's of vakgenoten, informatie in te winnen over omscholing of bijscholing, en meer.

Als je wilt deelnemen, schrijf je dan hier in als bezoeker voor de jobbeurs en netwerkavond. Als je als standhouder wilt deelnemen of kans wilt maken op de award, stuur dan een e-mail naar sylvie@vmx.be.

Meer uitleg over:

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden