Ben jij milieuprofessional? Dan heb je geluk!

VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, netwerking en vorming aan te bieden.

-

VMx opleidingen

 1. 2021.jpg
  04 februari '21

  Online studiedag Overzicht milieuadministratie en voorjaarsverplichtingen

  Uit elke milieureglementering komen zelfcontroleverplichtingen.  Die verplichtingen kunnen ingedeeld worden per milieucompartiment. Daarnaast kan ook de frequentie variëren afhankelijk van type bedrijf of installatie.  

 2. Werkgroep.jpg
  11 februari '21

  Online Werkgroep Sloop- en asbestdeskundigen

  VMx organiseert elk jaar verschillende werkgroepen. Deze werkgroep wordt georganiseerd voor de sloop- en asbestdeskundigen die lid zijn van VMx.

 3. Werkgroep.jpg
  25 februari '21

  Online Werkgroep Interne milieucoördinatoren

  VMx organiseert elk jaar verschillende werkgroepen. Deze werkgroep wordt georganiseerd voor interne milieucoördinatoren. 

VMx nieuws

 1. 14 januari 2021

  Vierdaagse opleiding over biodiversiteit

  Onze natuur heeft te lijden onder versnippering, verzuring, verdichting, vervuiling, verdroging, verharding, vermesting. Actie is nodig om onze biodiversiteit te ondersteunen en opnieuw te helpen floreren. Daarom heeft VMx een opleidingsprogramma klaarstaan die jou van A tot Z kan helpen naar een meer ecologisch en biodivers beheer van de bedrijfsterreinen.

  Lees meer

 2. 8 januari 2021

  En hier is het VMx-jaarboek opnieuw!

  Voor dit jaarboek interviewden we 5 begeesterende individuen uit het VMx-ecosysteem.

  Lees meer

 3. 6 januari 2021

  Wat veranderde er op 1 januari 2021 op het vlak van afval en materialen?

  Een nieuw jaar brengt verschillende nieuwe regels, wetten en maatregelen met zich mee. We zetten de belangrijkste nieuwigheden op het vlak van afval en materialen voor jou op een rijtje.   

  Lees meer