Ben jij milieuprofessional? Dan heb je geluk!

VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, netwerking en vorming aan te bieden.

-

VMx opleidingen

 1. Planning.jpg
  10 december '20

  Opleiding competenties MER-coördinator: Plannen en organiseren en integratieoefening

  Vanaf 1 januari 2020 is een MER-coördinator verplicht om over een erkenning te beschikken. Hiervoor moet men 40 uur opleiding volgen waarin de verschillende competenties aan bod komen waarover een MER-coördinator moet beschikken.

 2. Changemanagement.jpg
  11 december '20

  Online Milieumanagement. Best Practices

  Net zoals vorig jaar organiseren CSR Campus en VMx een opleiding over milieumanagement. Deze dag bestaat uit inspirerende voorbeelden.

 3. netwerk.jpg
  14 december '20

  Online Startmoment VMx Plus Antwerpen-Limburg

  Het eerste VMx lerende netwerk, VMx Plus, voor de provincies Antwerpen-Limburg gaat van start op 14 december. Op 14 december komen we samen om te brainstormen over de inhoud van dit lerend netwerk. Ben je milieuprofessional in Antwerpen of Limburg, schrijf je dan in!

VMx nieuws

 1. 4 november 2020

  Impact van civiele noodsituatie op omgevingsvergunning

  Door de heropleving van het coronavirus besliste de Vlaamse Regering om opnieuw de civiele noodsituatie in het leven te roepen. Die loopt van 30 oktober 2020 tot en met 27 februari 2021. 

  Lees meer

 2. 30 oktober 2020

  Wijzigingen aan het Omgevingsloket op 3 november

  Op 3 november 2020 komen er een aantal wijzigingen aan de regelgeving die een impact hebben op het Omgevingsloket. 

  Lees meer

 3. 26 oktober 2020

  Driedaagse opleiding over biodiversiteit

  Onze natuur heeft te lijden onder versnippering, verzuring, verdichting, vervuiling, verdroging, verharding, vermesting. Actie is nodig om onze biodiversiteit te ondersteunen en opnieuw te helpen floreren. Daarom heeft VMx een opleidingsprogramma klaarstaan die jou van A tot Z kan helpen naar een meer ecologisch en biodivers beheer van de bedrijfsterreinen.

  Lees meer