Expert milieu & omgeving - milieucoördinator in Beringen

Profex avatar
2 mei 16:00 in Vacatures op VMx

Expert milieu & omgeving - milieucoördinator in Beringen

Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts Group graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak verscheidene ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!

Meer dan 25 jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed, …

https://www.unitedexpertsgroup.be

Wat zal je doen?

Onze klanten (bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren) willen altijd vooruit. Daarom zoeken ze mogelijkheden om hun activiteiten op een duurzame manier voort te zetten. Jouw taak bestaat eruit om hen daarbij te begeleiden en te adviseren welke concrete stappen ze hierbij kunnen ondernemen. Je toetst hun vragen en mogelijkheden aan de milieuwetgeving en je maakt mogelijke optimalisaties bespreekbaar. Zo zorg je samen met onze klanten voor een maatschappij waarin duurzaamheid in al zijn facetten (ecologisch, economisch en sociaal) voorop staat.

De begeleiding die we onze klanten bieden is o.a. de opmaak van vergunningsaanvragen. Hier zal je zeker in moeten ondersteunen – het doorworstelen en implementeren van wetgeving en het coördineren van verschillende studies en expertises zal zeker tot je taken behoren. Ook in het luik van de milieucoördinatie kan je aan de slag – ofwel in een ondersteunende functie, ofwel als (toekomstig) milieucoördinator.

Wie ben jij?

Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een richting waar milieu, ruimtelijke ordening en omgeving sterk aan bod kwam. Een getuigschrift milieucoördinatie, bij voorkeur niveau A, is een pluspunt.

Je hebt daarnaast een ruime interesse in omgevingswetgeving en milieuwetenschappen. Je bent hands-on en gedreven. Bovendien is projectcoördinatie en verantwoordelijkheid nemen je niet vreemd. Ervaring is mooi meegenomen, maar de juiste drive is des te belangrijker.

Wat bieden we jou?

  • Een daadkrachtig loon en voordelen 

Naast je basisloon ontvang je maaltijdcheques ter waarde van 8€ per dag, een mobiliteitsvergoeding, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, thuiswerkvergoeding en een 13e maand. Verder kun je je loonpakket zelf mee samenstellen via ons flex income plan (fietslease, aankoop van smartphone-tablet-pc, extra verlofdagen, enz.). 

  • Investeren in jouw expertise en groei 

We voorzien voldoende interne en externe opleidingen, waarbij je zelf ook opleidingen kan aanvragen. Verder motiveren we ondernemerschap en kan je je loopbaan in handen nemen.  

  • Stimulerende en betrouwbare werkomgeving 

We hanteren een vlakke hiërarchie, flexibele werktijden, vrij op te nemen verlofdagen (20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen), en de mogelijkheid tot thuiswerken. 

  • We doen het samen 

Je kan rekenen op geweldige collega's, een actief feestcomité met evenementen en drinks doorheen het jaar. Een inspirerend kantoor waar je graag naar toe komt met dagelijkse voorzieningen zoals warme soep, frisdrank en vers fruit om je energie op peil te houden.

Zin om deel uit te maken van ons team? Solliciteer via : United Experts Group | Expert milieu & omgeving - milieucoördinator

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx