Payroll Officer

Ivago avatar
25 maart 15:07 in Vacatures op VMx

Payroll Officer

(MODULO jobnr 522798 – vacature loopt tot 20 april 2024)

Een klimaat-neutrale samenleving, de circulaire economie van de toekomst, het internet der dingen, propere buurten, … Als zorgzame werkgever en geëngageerde dienstverlener neemt IVAGO het voortouw. We tekenden een ambitieus toekomstplan uit, dat we willen realiseren met een sterk IVAGO-team in een gezond bedrijf. Help ons onze ambities waar te maken! 

Payroll Officer

Als Payroll officer ben jij verantwoordelijk voor de uitbetalingen van alle salarissen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers die vragen hebben over bijvoorbeeld hun loonstrook, arbeidsvoorwaarden en/of verlofregelingen. Het is belangrijk om te weten dat je verantwoordelijk bent voor het gehele salarisbeheer - (al dan niet) in samenwerking met een sociaal secretariaat – binnen IVAGO (contractanten, statutairen, uitzendkrachten). Dit van A tot Z, namelijk van aanwerving tot uitdiensttreding. 

Meer weten en/of dubbelchecken of jij de juiste persoon op de juiste plaats bent? 

Lees hier de volledige functiebeschrijving

 

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt minimaal een bachelordiploma met 3 jaar ervaring in payroll. 
  • Geen bachelordiploma? Je kan in aanmerking komen voor de job als je 3 jaar ervaring hebt in payroll en slaagt voor de capaciteitstest. 
  • Ervaring binnen payroll in een intercommunale of lokaal bestuur is een pluspunt, maar geen must. 
  • Een blanco uittreksel van het strafregister (dit kan je makkelijk opvragen bij je gemeente).

 

ONS AANBOD voor jou 

  • Een boeiende functie met veel menselijke aspecten;
  • een ervaren team van medewerkers dat jou met open armen ontvangt;
  • een aantrekkelijke verloning en een mooi pakket extralegale voordelen: maaltijdcheques, een (kosteloze) hospitalisatie- en groepsverzekering (te bereiken doel), een fiets- of verplaatsingsvergoeding, onder bepaalde voorwaarden een prestatiepremie tot 9% van het jaarloon, een aansluiting bij onze sociale dienst, mogelijkheden tot thuiswerk (in overleg met je collega’s en als je takenpakket dat toelaat), prima IT-tools, ...;
  • een goede balans tussen werk en privé is mogelijk; 
  • je werkt in een dynamisch en modern bedrijf dat werkzekerheid biedt;
  • je werkplek is uitstekend gelegen: vlak bij de E17 en vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen;
  • we investeren graag in vorming en opleidingen voor iedere medewerker.

 

Procedure 

IVAGO gaat volop voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. Iedereen is welkom bij IVAGO. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties. Je leeftijd, etnische afkomst, geaardheid, geloof, geslacht, nationaliteit, …. beïnvloeden je kansen in het sollicitatieproces niet. 

 

Heb je Interesse?

Mail ten laatste op 20 april 2024 je Nederlandstalige sollicitatiebrief, je gedetailleerde curriculum vitae, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je diploma naar werkenbijIVAGO@ivago.be. Voeg zeker alle documenten toe, alleen zo is je sollicitatie volledig en kunnen we nagaan of je voldoet aan de voorwaarden. 

 

0 reacties

Terug naar zoekresultaten