Home

VMx opleidingen

 1. seedays.png
  06 February '20

  See-days

  Gent

  De 15de editie van ‘See-days’ brengt op donderdag 6 februari 2020 opnieuw mensen samen met interesse in preventie, milieu en ergonomie in Flanders Expo te Gent.

 2. Werkgroep.jpg
  11 February '20

  Werkgroep mobiliteitsdeskundigen

  Gent

  Elk jaar organiseert VMx tweemaal een werkgroep voor mobiliteitsdeskundigen en MER-deskundigen mobiliteit. Deze vindt plaats bij Scelta Mobility in Gent.

 3. Communicatie.jpg
  13 February '20

  Tweedaagse Opleiding Communicatieskills voor milieucoördinatoren

  Gentbrugge

  Startende met een concrete praktijkcase van milieucoördinatoren bewamen we ons gedurende 2 volle dagen in communicatie én dit op maat van de milieucoördinator.  

VMx nieuws

 1. January 14, 2020

  Wat verandert in milieuwetgeving vanaf 1 januari 2020?

  Hieronder brengen we een overzicht van enkele relevante wijzigingen in milieuwetgeving die in werking treden vanaf 1 januari 2020 of later in de loop van 2020. De wijzigingen staan geordend volgens de datum waarop ze in werking treden.

  Lees meer

 2. January 9, 2020

  We wensen je een geweldig 2020

  Dat dit nieuwe jaar er eentje mag worden waarin jij en degene die je liefhebt gezond en gelukkig zijn. Een jaar waarin je kan groeien dankzij warme ontmoetingen, nieuwe inzichten, kansen en nog zoveel meer.

  Lees meer

 3. December 12, 2019

  Enkele zaken die ons opvallen in de beleidsnota van Zuhal Demir, de minister van omgeving

  In 2020 wordt de werking van het omgevingsvergunningsdecreet geëvalueerd. De Vlaamse en provinciale lijst en de indelingslijst IIOA’s worden aangepast zodat projecten door de meest aangewezen overheid kunnen beoordeeld worden. Zo wordt de bevoegdheid voor het plaatsen van windmolens bij de lokale overheden gelegd.

  Lees meer