VMx-opleidingen

 1. West-Vlaanderen.png
  22 oktober '20

  VMx Lokaal West-Vlaanderen

  Ontmoet andere interne milieucoördinatoren uit West-Vlaanderen en breng gerust bevriende interne milieucoördinatoren mee. Bespreek met hen specifieke lokale zaken (hoe verlopen de contacten met het gemeente- of provinciebestuur, brandweer, ...) of andere milieuvragen. 

 2. industrie1.jpg
  05 november '20

  Dagopleiding milieu voor niet-milieucoördinatoren

  Gentbrugge

  Sinds 1996 werden vele bedrijven verplicht om een milieucoördinator aan te stellen. Deze milieucoördinator moet een erkende cursus volgen van 150 of 250 uur. Voor de bedrijven die niet verplicht zijn om te werken met een milieucoördinator A of B is het toch nuttig om iemand in dienst te hebben met een basiskennis over milieu. 

 3. Limburg.png
  13 november '20

  VMx Lokaal Limburg

  Tessenderlo

  Ontmoet andere interne milieucoördinatoren uit Limburg en breng gerust bevriende interne milieucoördinatoren mee. Bespreek met hen specifieke lokale zaken (hoe verlopen de contacten met het gemeente- of provinciebestuur, brandweer, ...) of andere milieuvragen. 

 4. Werkgroep.jpg
  17 november '20

  Werkgroep interne milieucoördinatoren werkzaam bij de overheid

  Net zoals vorige jaren organiseren we ook dit jaar terug een werkgroep voor interne milieucoördinatoren werkzaam bij de overheid. 

 5. Foto asbest.jpg
  19 november '20

  Masterclass Asbest in de praktijk, voor de proactieve milieucoördinator

  Gentbrugge

  Ben je op de hoogte van wat asbest precies is en waar het kan voorkomen? Wil je je beter informeren over de wetgeving rond asbest? Heb je nood aan kennis over asbest in de  praktijk? Dan is dit exact wat je zoekt.

 6. Werkgroep ziekenhuis.jpg
  20 november '20

  Werkgroep milieucoördinatoren werkzaam in een ziekenhuis

  Eeklo

  De meeste ziekenhuizen zijn lid van VMx. Daarom bestaat sinds enkele jaren deze werkgroep voor milieucoördinatoren werkzaam in een ziekenhuis. Natuurlijk zijn ook milieucoördinatoren werkzaam in zorgbedrijven, jeugdverblijven, ... hierop welkom!

 7. Foto Prenne.jpg
  01 december '20

  Prenne met 6 VMx-milieusessies

  Net zoals de voorbije jaren zijn we blij terug mee te werken aan de laatste Prenne van het jaar!

 8. Risico.jpg
  17 december '20

  Studiedag Gevolgen van het bedrijf op de klimaatsverandering én omgekeerd

  Edegem

  Net zoals vorig jaar organiseren we ook dit jaar opnieuw 5 studiedagen gratis voor de leden, verspreid in het Vlaams gewest. Deze vindt plaats in Edegem, provincie Antwerpen.