Komende opleidingen

 1. abandoned-building-architecture-blue-sky-783966.jpg
  21 January '20

  Kennismaking sloopdeskundigen

  Gentbrugge

  VMx organiseert een kennismakingsmoment op dinsdag 21 januari bij De Punt in Gentbrugge voor sloopdeskundigen (deskundigen die sloopopvolgingsplannen opmaken). 

 2. faucet-running-water-steel-861414.jpg
  23 January '20

  Studiedag Afvalwaterheffingen (ism VMM)

  Aalst

  Net zoals de vorige jaren organiseren VMM en VMx opnieuw een studiedag over afvalwaterheffngen. Op vraag van én voor de milieucoordinatoren wordt daarom deze studiedag opnieuw ingericht. 

 3. Werkgroep.jpg
  04 February '20

  Werkgroep Externe milieucoördinatoren

  Wevelgem

  VMx organiseert elk jaar 2 werkgroepen exclusief voor externe milieucoördinatoren. Deze vindt plaats in bedrijvencentrum Regio Kortrijk in Wevelgem.

 4. seedays.png
  06 February '20

  See-days

  Gent

  De 15de editie van ‘See-days’ brengt op donderdag 6 februari 2020 opnieuw mensen samen met interesse in preventie, milieu en ergonomie in Flanders Expo te Gent.

 5. Werkgroep.jpg
  11 February '20

  Werkgroep mobiliteitsdeskundigen

  Gent

  Elk jaar organiseert VMx tweemaal een werkgroep voor mobiliteitsdeskundigen en MER-deskundigen mobiliteit. Deze vindt plaats bij Scelta Mobility in Gent.

 6. Communicatie.jpg
  13 February '20

  Tweedaagse Opleiding Communicatieskills voor milieucoördinatoren

  Gentbrugge

  Startende met een concrete praktijkcase van milieucoördinatoren bewamen we ons gedurende 2 volle dagen in communicatie én dit op maat van de milieucoördinator.  

 7. Werkgroep.jpg
  14 February '20

  Werkgroep Interne milieucoördinatoren werkzaam bij de overheid

  Knokke-Heist

  Net zoals vorige jaren organiseren we ook dit jaar terug een werkgroep voor interne milieucoördinatoren werkzaam bij de overheid. Deze keer zijn we te gast bij de provincie West-Vlaanderen.

 8. Changemanagement.jpg
  03 March '20

  Masterclass Milieumanagement - Start met Milieumanagement

  Gentbrugge

  Net zoals vorig jaar organiseren CSR Campus en VMx een 5-daagse opleiding over milieumanagement. Op deze eerste dag worden de laatste nieuwe inzichten gegeven in sustainability met 3 trends, 3 challenges, 3 rollen die je als bedrijf kan hebben! Breng je bedrijf naar the next level.

 9. hernieuwbare energie.jpg
  05 March '20

  Studiedag Energietransitie

  Affligem

  Energietransitie is de overgang naar een situatie waarin de energievoorziening structureel anders van aard en vorm is dan in het huidige energiesysteem.

 10. Changemanagement.jpg
  10 March '20

  Masterclass Milieumanagement - Milieumanagementsystemen

  Gentbrugge

  Net zoals vorig jaar organiseren CSR Campus en VMx een 5-daagse opleiding over milieumanagement. Op deze tweede dag wordt inzicht gegeven over de verschillende milieumanagementsystemen, waar deze kunnen gevonden worden en hoe de eerste stappen te zetten.

 11. yellow-dry-maple-756903.jpg
  12 March '20

  Studiedag Biodiversiteit voor MER-makers en vergunningverleners

  Brussel

  Agentschap Natuur en Bos, VMx en Inverde organiseren samen de opleiding Biodiversiteit voor MER-makers en vergunningverleners. 

 12. Changemanagement.jpg
  18 March '20

  Masterclass Milieumanagement - Milieumanagement. Van strategie naar actie

  Gentbrugge

  Net zoals vorig jaar organiseren CSR Campus en VMx een 5-daagse opleiding over milieumanagement. Op deze derde dag gaan we in op milieumanagement in de praktijk.