Ben jij milieuprofessional? Dan heb je geluk!

VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep! Dat doen we door belangenbehartiging, informatieverstrekking, netwerking en vorming aan te bieden.

-

VMx opleidingen

 1. Taart.jpg
  07 november '19

  Kennismakingsmoment nieuwe leden

  Gentbrugge

  Wanneer je lid wordt van VMx word je deel van de VMx-familie. Daarom nodigen wij alle (nieuwe - potentiële) leden die vragen hebben over de werking van VMx uit voor een kennismakingsmomentje met taart en koffie: de ideale gelegenheid om kennis te maken met ons en onze werking!

 2. Award.jpg
  07 november '19

  Award uitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', jobbeurs en netwerkmoment

  Gentbrugge

  Doe mee aan onze awarduitreiking, kom netwerken of kom solliciteren voor een nieuwe functie!

 3. Circulaire economie.jpg
  14 november '19

  Netwerkevent voor adviseurs

  Gent

  Elk jaar organiseert VMx een avond waarop zelfstandige milieuadviseurs en milieuadviseurs werkzaam in een milieuadviesbureau kunnen netwerken en genieten van een walking dinner, nadat ze zich eerst laten inspireren door de uiteenzetting over compliance promotion.

VMx nieuws

 1. 12 september 2019

  Decreet Gemeentewegen in werking

  Op 1 september 2019 is het decreet van 3 mei 2019 houdende de gemeentewegen (hierna: ‘Decreet Gemeentewegen’) in werking getreden.

  Lees meer

 2. 28 augustus 2019

  VLAREM-trein 2017

  Op vrijdag 3 mei 2019 werd tijdens de Ministerraad de VLAREM-trein 2017 definitief goedgekeurd. De inwerkingtreding is voorzien op 1 oktober 2019.

  Lees meer

 3. 10 juli 2019

  De eerste masterclass milieumanagement was een succes

  VMx en CSR Campus organiseerden voor het eerst samen een vijfdaagse opleiding. In 5 dagen en 30 uur vorming werden de deelnemers ondergedompeld in een bad milieumanagement.

  Lees meer