Easyfairs

Maintenance en Pumps & Valves: Succesvol duo-event voor de ganse industrie

Op 7 en 8 oktober zet Antwerp Expo de deuren weer open voor Maintenance en Pumps & Valves, de bewezen 2-jaarlijkse succesformule met vertegenwoordiging van flink wat technologische expertise.

Want de onderhoudssector samen met de top van industriële processing en pompinstallaties, dat is een match made in heaven.

Taditiegetrouw bezoeken meer dan 5.000 beslissingnemers, technici en ingenieurs uit de industriële domeinen en dienstverlening dit waardevolle duo-event. Met als doel: netwerken, zaken doen, kennis bijschaven en inspiratie opsnuiven. Bij deze een warme oproep aan alle tech professionals: bepaal mee de toekomst!

Een unieke symbiose

Twee dagen lang prospecten en klanten ontmoeten, vernieuwingen voorstellen of u tonen als specialist binnen uw domein… beide beurzen bieden bezoekers en exposanten alle kansen. Voor ieder wat wils.

Maintenance: “The place to be voor elke professionele speler in industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid.”

Pumps & Valves: “Biedt uw bedrijf componenten of totaaloplossingen voor de procesindustrie? Dan is Pumps & Valves dé hotspot. Verneem alles over vloeistof- en gastechnologieën.”

Innovatie 2.0

Iedereen heeft de mond vol van innovaties, maar hier zetten we ze om in daden. Baanbrekende ontwikkelingen zetten de toon voor morgen en zijn er vooral op gericht om de sector te ondersteunen bij de uitdagingen. Proef van automatisering en virtual reality tijdens de BEMAS Innovation Tour/Award, Robot Demo zone en Virtual Maintenance zone.

Uitgebreid conferentieprogramma

Ook van de masterclasses mag u veel verwachten. Een ‘up-to-date’ conferentieprogramma is ‘under construction’. De input komt van een bevraging van potentiële bezoekers. Daar heeft iedereen wat aan.

Enkele highlights:

  • Onderhoudsstrategieën,
  • Voorbereiden shut-downs
  • Safety & expert cases
  • Aqua Plaza
  • En veel meer

Kortom: Easyfairs zorgt opnieuw voor een straf duo-event. Professioneel en gezellig!

Benieuwd naar meer? Volg ons op www.maintenance-expo.be en www.pumps-valves-expo.be.

“Let’s take the INDUSTRIAL WORLD to the MASTER LEVEL!”