Over Award uitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', jobbeurs en netwerkmoment

Award uitreiking 'Beste eindwerk milieucoördinator A en B', jobbeurs en netwerkmoment

Awarduitreiking

Ben je trots op jouw eindwerk als milieucoördinator? Toon op 7 november in Gentbrugge jouw kunnen aan vertegenwoordigers en andere belangrijke actoren in de milieusector. De beste eindwerkstudenten krijgen 15 minuten om hun eindwerk te komen presenteren en winnen hiermee een prijs. Alle indieners die ook aanwezig zijn op 7 november winnen alvast één jaar gratis lidmaatschap bij VMx, de ideale manier om de sector meteen door en door te leren kennen.

Deelnemen aan de award?

Deelnemen aan de award ‘Beste eindwerk milieucoördinator’ kan door je eindwerk en cv voor 1 oktober 2019 naar sylvie@vmx.be door te sturen.

Jobbeurs

De awarduitreiking gaat gepaard met een jobbeurs waarop je kennis maakt met potentiële werkgevers en andere mensen werkzaam in de milieusector. We zorgen ervoor dat de cv’s van de deelnemers ook op voorhand bij de standhouders terechtkomen.

Op de jobbeurs hebben volgende organisaties al hun plek gereserveerd: SGS, Wiels&Partners, Witteveen+Bos, Sertius, Vinçotte, Bova Enviro+, Mourik, Consultes, Sweco, Olfascan, Saneco, Vinçotte, Tauw, Profex, ... 

Netwerken

Natuurlijk is iedereen welkom op dit event om contacten te leggen, nieuw werk te zoeken, voor een ontspannen babbel met collega's of concullega's, info in te winnen om je om te scholen of bij te scholen, ...

Het programma voor dit event ziet er als volgt uit:

  • 17u00: Ontvangst en start jobbeurs (doorlopend tot einde)
  • 17u30: Welkomstwoord en voorstelling beste eindwerken en uitreiking award
  • 18u30: Jobbeurs en netwerkmoment

De aanwezige deelnemers krijgen een attest voor permanente vorming van 1 uur.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen