Over Online infosessie Geurhinder

Online infosessie Geurhinder

Geurhinder blijft in Vlaanderen één van de meest voorkomende klachten tegen bedrijven. In deze online opleiding wordt gestart met een toelichting over het huidige geurbeleid in Vlaanderen en de achtergrond hiervan.  Hierbij wordt een koppeling gemaakt met de toetsingskaders die in een MER van toepassing zijn.   Vervolgens wordt ingegaan op hoe geur gemeten wordt en hoe deze gegevens gebruikt worden om de situatie aan de bron of in de omgeving te evalueren. Bij de meetmethodes wordt eveneens een doorkijk gegeven naar digitale systemen om geur te monitoren.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9u45 – 10u00: Onthaal, welkom, inleiding (VMx)
  • 10u00 – 12u00: Industriële geurhinder (Gert De Bruyn, Odoro)
  • 12u00 – 12u15: Q&A en afronding

Doelgroep: Milieucoördinatoren met voorkennis en MER-deskundigen lucht en geur. Beiden ontvangen na deelname een attest permanente vorming van 2 uur.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de KMO-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen