Over VMx Lokaal Limburg

VMx Lokaal Limburg

Zijn er bepaalde items die je graag wil bespreken met andere interne milieucoördinatoren? Laat het ons dan zeker weten en wij plaatsen ze op de agenda. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10u00 - 12u00: VMx lokaal: bezorg je agendapunten via sylvie@vmx.be
  • 12u00 - 12u30: Lunch
  • 12u30 - max 15u00: Bedrijfsbezoek Pittsburgh Corning Europe

Owens Corning FOAMGLAS® maakt deel uit van Owens Corning, een wereldspeler in isolatie, dakbedekking, waterdichting en materialen in glasvezelcomposiet. Owens Corning ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve, duurzame oplossingen die energie besparen en comfort en veiligheid verhogen. In 2017 nam Owens Corning het Amerikaanse bedrijf Pittsburgh Corning over, die het kwalitatief hoogwaardig isolatiemateriaal FOAMGLAS®-cellulair glas ontwikkelde. FOAMGLAS®-isolatie kent een scala aan toepassingen in de bouwsector en industriële sector. Het uitstekende isolatiemateriaal sluit naadloos aan bij de bestaande activiteiten van Owens Corning.

Vandaag produceren we hoogtechnologische FOAMGLAS®-producten in fabrieken in Tessenderlo (België), Klášterec (Tsjechië), Yantai (China), Sedalia (VS) en Fresno (VS).

Pittsburgh Corning Europe is een energie-intensief glasverwerkend bedrijf. We vallen onder de GPBV-installaties en nemen deel aan het ETS systeem. Tijdens de rondgang kunnen we de verschillende afdelingen van het productieproces zien.

Veiligheid:Veiligheidsschoenen, lange mouwen & broeken, veiligheidsbril en stootpet/helm zijn verplicht tijdens de rondgang. Indien je deze PBM’s niet zelf hebt kunnen ze hier voorzien worden.

Neem je deel aan VMx Lokaal, dan ontvang je een attest voor permanente vorming.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Deel met anderen