Consulent Omgeving

Profex avatar
14 juni, 08:26 in Vacatures op VMx

Consulent Omgeving

Wij willen ons team in Wetteren versterken met een Consulent Omgeving.

Functie
Je bijt je vast in onze dossiers voor omgevingsvergunningen en bespreekt met de klanten de aanpak en strategie om hun project tot een goed einde te brengen. De complexe wetgeving volg je nauwgezet op zodat je een duidelijke communicatie met de klanten en het team kan hanteren. De ervaren collega’s in het team vormen je klankbord, maar je ziet het ook zitten om onze jonge medewerkers te begeleiden en te coachen. Je maakt jouw eigen planning op en coördineert de uitvoering en rapportering van je projecten. Milieucoördinatie kan ook tot het takenpakket behoren.

Profiel
Je bent een deskundige in de milieuwetgeving en andere gerelateerde omgevingszaken. Een kennis van de bouwwetgeving is een pluspunt. Enkele jaren ervaring in een omgevings- of milieugerelateerde sector is een vereiste voor deze functie. Een erkenning als milieucoördinator is een pluspunt. Je hebt een kritische blik, een hands-on mentaliteit en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Met jouw open geest en duidelijke communicatie leidt je zelfstandig de projecten en stuur je de jongere collega’s in het team aan zodat zij jou maximaal kunnen ondersteunen.

Aanbod
Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. We voorzien een plekje in ons vernieuwde kantoor te Wetteren. Regelmatig zal je ook overleg hebben met de teams in andere kantoren. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend en persoonlijk afgestemd loonpakket.

Solliciteer via
277179 (unitedexperts.be)

Wie zijn we?
Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

16 reacties

Terug naar Vacatures op VMx