Groepsleider Geotechniek

Witteveen+Bos avatar
20 mei, 09:41 in Vacatures op VMx

Groepsleider Geotechniek

Ben jij de groepsleider die de geotechnici kan bewegen om een brede bijdrage te leveren aan uitdagende ondergrondse kunstwerken of waterbouwkundige projecten in België?

Witteveen+Bos Belgium zoekt voor de verdere versterking en uitbouw van de BU Infrastructural Development and Management (IDM) een groepsleider die onze geotechnici kan coachen en laten groeien in hun passie voor ondergrondse uitdagingen. De groep IDM richt zich breed op verschillende disciplines binnen geotechniek: tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterscherming en kaaimuren. De opdrachtgevers in onze projecten zijn naast aannemers opdrachtgevers in de openbare en privé sfeer. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de Verapazbrug (Gent), Fietsen Door De Heide (Maasmechelen), NEO sportpark Heizel (Brussel), Fietssnelweg Wetteren-Dendermonde; de ombouw van de R4 (Gent), de overstromingsmaatregelen achterhaven (Oostende) en de Oosterweelverbinding (Antwerpen).

Als groepsleider sta je in voor het reilen en zeilen van het team van constructeurs en bouw je mee aan de verdere uitbreiding en verankering van het team. Je staat in voor het afstemmen van het werk binnen de groep voor de verschillende projecten en zorg voor de capactiteitsplanning van de medewerkers. Verder bewaak je de vakbekwaamheden en signaleert de opleidingsbehoeften van de teamleden en ben je verantwoordelijk voor het (laten) beheren van de vakapplicaties. Kortom, je bent de coach en trekker van het team en kan de medewerkers ook inhoudelijk begeleiden in uitdagende projecten. Je doet dit vanuit onze kantoren in Berchem en Gent.

Wat wij vragen
  • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur (BE) / Civiele Techniek en Geowetenschappen (Geo-sciences or Hydraulic Engineering) (NL), aangevuld minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • een gedegen technische basis: kennis van de Eurocodes, D-series, Plaxis of andere modelleringstools;
  • een generalistische opstelling;
  • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
  • klantgericht;
  • je wil je inzetten om het team vakinhoudelijk en naar werking verder te ontwikkelen;
  • een vlotte beheersing van Engels en Frans is een pluspunt.
Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Ben jij wie wij zoeken?

SOLLICITEER DIRECT

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Kristof Myncke, telefoonnummer: +32(0)477466005 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

https://www.witteveenbos.com/nl/werken-bij/vacatures/1697-groepsleider-geotechniek/

131 reacties

Terug naar Vacatures op VMx