Ervaren Projectmanager Infrastructuur

Witteveen+Bos avatar
20 mei, 09:40 in Vacatures op VMx

Ervaren Projectmanager Infrastructuur

Midden 2021 starten we met de bouw van de Verapazbrug in Gent. Dit project vervat werkelijk alles wat met infrastructuur te maken heeft! Zo voorzien we twee viaducten met uitkragende fietsdekken, kademuren, keerwanden,… Zo vinden er baggerwerken plaats, voorzien we een nieuwe trambedding en complexe rioleringswerken! In nauwe samenwerking met een team van architecten heeft Witteveen+Bos het ontwerp gemaakt. Daarnaast staan we ook in voor de opvolging van de werkzaamheden.

Ben jij een “KRAK” in het opvolgen van complexe civiele bouwwerken? Dan ben jij de Projectmanager die we zoeken! Als Ervaren Projectmanager Infrastructuur sta je de bouwheer bij tijdens de uitvoering van het ganse project. Zo behoud je het overzicht en zorg je ervoor dat de werken kwalitatief, binnen de vooropgestelde timing en het budget worden uitgevoerd.

Als Ervaren Projectmanager Infrastructuur maak je deel uit van de business unit Infrastructural Development and Management bij Witteveen+Bos Belgium. Binnen deze business unit focussen we ons op diverse disciplines binnen burgerlijke bouwkunde. Denk maar aan het ontwikkelen van tunnels, bruggen, sluizen, kaaimuren, fietssnelwegen,… Benieuwd wat dit concreet inhoudt? Wel, we werken o.a. aan de Oosterweel, de realisatie van spooronderdoorgangen in Opwijk en realiseren we het project “Fietsen Door de Heide” in Maasmechelen.

 • je zal werfvergaderingen leiden;
 • je stelt werfverslagen op;
 • je voert controles uit op de uitvoering van de werken m.b.t. de voortgang, kwaliteit,…
 • je stuurt interne experten bij het nazicht van de uitvoeringsstudie;
 • je beoordeelt voorstellen van de aannemer op technische en financieel vlak. Denk hierbij aan technische fiches, detailtekeningen,…;
 • je controleert de vorderingsstaten;
 • je stelt proefverslagen op;
 • je stelt processen-verbaal op.

Naast het opvolgen van de bouw van de Verapazbrug in Gent, bieden we je ook de mogelijkheid om mee te werken enkele projecten in studiefase.

Wat wij vragen
 • je hebt een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde op zak;
 • je hebt minstens 5 jaar ervaring op vlak van infrastructuurprojecten, bij voorkeur in uitvoeringsfase;
 • je staat communicatief sterk;
 • je hebt oog voor kwaliteit.

Verder ben je ondernemend, handel je proactief en kan je zelfstandig werken. Je bent enthousiast en gedreven om je vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Ben jij wie wij zoeken?

SOLLICITEER DIRECT

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Bart Jansen, telefoonnummer: +32477291095 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

https://www.witteveenbos.com/nl/werken-bij/vacatures/1689-ervaren-projectmanager-infrastructuur/

108 reacties

Terug naar Vacatures op VMx