Ervaren hydroloog

Witteveen+Bos avatar
22-12-21 12:41 in Vacatures op VMx

Ervaren hydroloog

Is water je natuurlijke habitat? Ben je een ervaren watersysteemdenker, -begrijper, -oplosser? Ga je bovendien graag een uitdaging van formaat aan waarbij je zelf mee aan het roer zit? Lees verder, dit kan iets voor jou zijn.

De business unit Kusten, rivieren en steden binnen Witteveen+Bos België verzoent klimaat, water, ecologie en ruimte met elkaar in multidisciplinaire projecten. Onze projecten zijn vraagstukken met grote relevantie in de wereld vandaag. We zijn een business unit in volle ontwikkeling in een markt in volle ontwikkeling. Op het kruispunt van onze expertises zetten we sterk in op samenwerking binnen en buiten het bedrijf. Dat levert vaak een enorm boeiend en succesvol traject op.

Water vormt de rode draad doorheen elk van onze projecten. De groep Water, die voor deze expertise instaat, speelt dan ook een sleutelrol in de werking van de business unit. De activiteiten van de groep gaan breed (rivier- en kusthydrodynamica, morfologie, grondwater, stedelijke hydrologie, …). We zoeken bewust een gezonde afwisseling tussen meer diepgaande projecten waarin kennisopbouw een rol speelt en bredere, multidisciplinaire projecten waarin die kennis dan weer wordt ingezet. Een intense samenwerking met de ruimer bemande en vaak zeer gespecialiseerde watergroepen binnen Witteveen+Bos Nederland ondersteunt onze werking. De voorbije jaren is de omvang van de groep Water en de scope van haar activiteiten gestaag gegroeid. Die tendens willen we verder zetten.

Daarom zijn we op zoek naar een collega-ondernemer die de groep Water mee wil uitbouwen. Iemand die graag oplossingen zoekt voor problemen waar geen standaardaanpak voor bestaat. Iemand die getriggerd wordt als de inhoudelijke en organisatorische paden vooraf nog niet helemaal vast liggen.

Wat wij vragen
  • Je hebt 10 of meer jaar ervaring met watergebonden studieprojecten in een van volgende vakgebieden: rivier- en kusthydrodynamica, morfologie, grondwater, stedelijke hydrologie;
  • ondernemen, samen iets op poten zetten lokt jou;
  • samenwerking zit in je genen en je kan jonge collega’s coachen;
  • se bent een systeemdenker, met affiniteit voor systeemanalyses en -ontwerp;
  • je vertrekt vanuit je inhoudelijk zwaartepunt, maar je kan inzichten vanuit andere vakgebieden integreren tot technische oplossingen;
  • je bent vertrouwd met projectwerking en budgetbeheersing.
Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Ben jij wie wij zoeken?

SOLLICITEER DIRECT

Reageren?

Heb je interesse en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Katrien Van Eerdenbrugh (+32 474 90 02 37) of Sofie Depauw, (+32 475 85 50 55) of via mail: hr-be@witteveenbos.com

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx