Jobstudent Bodem

Witteveen+Bos avatar
30 juni 13:42 in Vacatures op VMx

Jobstudent Bodem

Jobstudent Bodem

Ben jij nog op zoek naar een studentenjob in de bodemwereld? Solliciteer dan nu!

Nadat je jezelf hebt kunnen inwerken in smartsheet (soort van online excel), zal je de medewerkers van onze afdeling helpen bij hun omschakeling naar smartsheet. Hierbij zal je samen met hen bekijken hoe ze hun projecten het best kunnen opnemen in het smartsheet platform en ze verder helpen bij eventuele vragen en/of moeilijkheden. Er is reeds een basis aan templates voorzien. Naast begeleiding van de medewerkers, wordt van jou verwacht om deze templates aan te passen/aan te vullen indien hier vraag naar is.

Wat wij vragen
  • Je volgt momenteel een hoger en/of universitaire opleiding in een technische en/of wetenschappelijke richting;
  • Je kan goed overweg met standaard softwarepakketten (specifiek excel of smartsheet);
  • Je kan goed oplossingsgericht denken.
Wat wij bieden

We bieden jou een marktconform salaris. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Ben jij wie wij zoeken?

SOLLICITEER DIRECT

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je graag verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Samuel Van Herreweghe, telefoonnummer: +32 (0) 477 29 10 95 of via mail naar: hr-be@witteveenbos.com

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx