Senior milieuconsultant regio Gent-Antwerpen

Consultes avatar
30-06-21 13:12 in Vacatures op VMx

Senior milieuconsultant regio Gent-Antwerpen

CONSULTES – VACATURE SENIOR MILIEUCONSULTANT regio Gent-Antwerpen.

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die via een uitvalsbasis van 3 kantoren ondersteuning biedt aan bedrijven in Vlaanderen.

Het team van deskundigen biedt enerzijds een algemene ondersteuning maar ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, omgevingsvergunningen, zorgsystemen ISO14001/ISO50001, ... . De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, textiel, havenactiviteiten, …).

Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige deskundigen met in totaal meer dan 400 jaren ervaring, de geïntegreerde aanpak (milieu, energie en preventie) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.
Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en gestandaardiseerd werken.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, met frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers in Antwerpen te versterken en uit te breiden met een nieuwe enthousiaste collega SENIOR MILIEUCONSULTANT.

Gezocht profiel
Ervaring in een productieomgeving of in de milieuadvies sector, de erkenning als milieucoördinator is een vereiste. Bijkomende specifieke kennis, erkenningen en diploma´s bv. als MER-coördinator/deskundige, auditor ISO14001/50001, energiedeskundige, … vormen een voordeel.
Een grondige kennis van, sterke interesse in en ervaring met de milieu- en gerelateerde wetgeving, het opstellen van omgevingsvergunningsaanvraagdossiers, voeling met de industrie, een kritische geest en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste.

  • Erkend als milieucoördinator niveau A;
  • Minimaal 5-tal jaar ervaring als milieuconsultant of als HSE-medewerker in een industrieel bedrijf;
  • Grondige kennis van de milieuwetgevingen;
  • Goede beheersing van Engels/ Frans;
  • Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, klantgericht.

Functie
U wordt o.a. aangesteld als extern milieucoördinator of begeleidt en coacht een intern aangestelde milieucoördinator. Hierbij verleent U deskundige milieuondersteuning. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van milieuprojecten en begeleidt complexe omgevingsvergunningstrajecten bij zowel kleine als grote bedrijven. Als senior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren. Door interne kruisbestuiving met andere Consultes-deskundigen brengt u uzelf op een hoger niveau en kunt u op die manier een meerwaarde bieden voor uw klanten.
U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team.
Aanbod
Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming.
Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team.
Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

Interesse voor deze functie, aarzel niet en neem contact op.

CONSULTES
De heer Pascal Herman - CEO
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
Website: Wens jij deel uit te maken van ons team? | Consultes

78 reacties

Terug naar Vacatures op VMx