Consultant preventie regio Kortrijk, Gent of Antwerpen

Consultes avatar
30 juni 12:15 in Vacatures op VMx

Consultant preventie regio Kortrijk, Gent of Antwerpen

CONSULTES – VACATURE CONSULTANT PREVENTIE regio Kortrijk, Gent of Antwerpen.

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die via een uitvalsbasis van 3 kantoren ondersteuning biedt aan bedrijven in Vlaanderen.

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van preventie (welzijnsdoorlichtingen, arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, ISO45001 en VCA, , machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…). De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, havenactiviteiten, festivalsector,…).

Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige deskundigen met in totaal meer dan 400 jaren ervaring, de geïntegreerde aanpak (milieu, energie en preventie) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.
Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en gestandaardiseerd werken.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, met frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers in Kortrijk, Gent of Antwerpen te versterken en uit te breiden met een nieuwe enthousiaste collega PREVENTIEADVISEUR.

Gezocht profiel
Ervaring in een productieomgeving of in de preventieadvies sector en het diploma als preventieadviseur zijn een vereiste. Bijkomende specifieke kennis, erkenningen en diploma´s bv. als veiligheidscoördinator, ADR-deskundige, CMSE-expert, … vormen een voordeel.
Een grondige (technische) kennis van, sterke interesse in en ervaring met de preventie- en gerelateerde wetgeving, voeling met de industrie, een kritische geest en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste. Ervaring met zorgsystemen, het opstellen van veiligheidsinformatiebladen en/of kennis van (chemische) productveiligheid is een pluspunt.

  • Diploma van preventieadviseur niveau I of II;
  • Minimaal 2 à 3-tal jaar ervaring als preventieconsultant of als HSE-medewerker in een industrieel bedrijf;
  • Grondige kennis van de preventiewetgevingen;
  • Goede beheersing van Engels/ Frans;
  • Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, klantgericht.

Functie
U verleent deskundige preventieondersteuning aan de interne preventieadviseurs of werkgevers en begeleidt hen bij de uitvoering van hun wettelijke taken en opdrachten. Als externe preventieconsultant voert u preventieopdrachten uit aan de hand van onze eigen ontwikkelde tools en brengt systematiek in de dossiers door invoering van actieplannen en standaarddocumenten. Door interne kruisbestuiving met andere Consultes-deskundigen brengt u uzelf op een hoger niveau en kunt u op die manier een meerwaarde bieden voor uw klanten.

U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team.

Aanbod
Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming.
Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team.
Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

Interesse voor deze functie, aarzel niet en neem contact op.

CONSULTES
De heer Pascal Herman - CEO
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
Website: Wens jij deel uit te maken van ons team? | Consultes

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx