(junior) Technisch expert energie en machines

Consultes avatar
30-06-21 10:28 in Vacatures op VMx

(junior) Technisch expert energie en machines

CONSULTES – VACATURE (JUNIOR) TECHNISCHE EXPERT
energie en machines.

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die via een uitvalsbasis van 3 kantoren ondersteuning biedt aan bedrijven in Vlaanderen.

Het team van deskundigen biedt enerzijds een algemene ondersteuning maar ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, omgevingsvergunningen, zorgsystemen ISO14001/ISO50001, ... . De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, textiel, havenactiviteiten, …).

Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige deskundigen met in totaal meer dan 400 jaren ervaring, de geïntegreerde aanpak (milieu, energie en preventie) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.
Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en gestandaardiseerd werken.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, met frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Gezocht Profiel

Consultes zoekt een high-potential die opgeleid zal worden binnen het team van deskundigen energie en machineveiligheid. U bent een schoolverlater of heeft enkele jaren ervaring (beperkt) in een produktieomgeving of consultancy. U hebt een kritische geest en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste. U bent computervaardig en hebt een sterke interesse in techniek.

  • Erkend als milieucoördinator niveau A/B;
  • Master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) of ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur):
  • Afstudeerrichting elektromechanica, elektrotechniek, automatisering, werktuigkunde, energie(technieken)
  • Goede beheersing van Engels/Frans;
  • Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, team-player, zin voor detail, klantgericht.

Functie

De jobinhoud biedt een variatie aan van energiebegeleiding op verschillende niveaus bij onze KMO-klanten alsook met een kritische blik adviseren en ondersteuning bieden op vlak van (arbeids)veiligheidseisen voor machines en processen. Als junior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren. U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team van experten en rapporteert rechtstreeks aan de senior consultants.

Aanbod

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader.
Zelfstandige functie binnen een gedreven en zeer enthousiast team.
Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

Heeft u interesse voor deze functie, aarzel niet en neem contact op.

CONSULTES
De heer Pascal Herman - CEO
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
Website: Wens jij deel uit te maken van ons team? | Consultes

489 reacties