Consulent omgeving/milieu – omgevingsambtenaar milieu @ Gemeente Brecht

7 juni 12:06 in Vacatures op VMx

Consulent omgeving/milieu – omgevingsambtenaar milieu @ Gemeente Brecht

Heb jij passie en engagement voor de duurzame ontwikkeling van klimaat en milieu?Werk je graag mee aan het milieubeleid van onze gemeente? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkplek bevindt zich bij de dienst omgeving, een dynamisch team samengesteld uit deskundigen en experten op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening, administratieve medewerkers en diensthoofd.

Als consulent omgeving milieu:

 • Sta je in voor het voorbereiden, adviseren, opvolgen en afhandelen van dossiers met betrekking tot milieu binnen de omgevingsvergunning. Je geeft deskundig advies over deze dossiers aan de medewerkers van de dienst, de burger en/of bijzondere beroepsgroepen.
 • Kan je zelfstandig projecten m.b.t. milieu trekken. Dit impliceert dat je als eerste aanspreekpunt fungeert voor de externe partners zoals Kempisch Landschap, de Bosgroepen, … Je bent in staat om op constructieve wijze, in samenwerking met de partners, projecten tot een goed einde te brengen.
 • Werk je beleidsondersteunend en kan je voorstellen doen naar het beleid inzake milieu.
Verwacht:
 • Je beschikt over minstens een bachelordiploma of gelijkgesteld (bij voorkeur in de richting van chemie, biologie, biotech¬nologie, milieuzorg, milieumanagement, milieukunde of een richting die eveneens voldoet aan de kwaliteitseisen inzake milieu).
 • Je hebt een passie voor het milieu en wil dit gebruiken in je professioneel leven.
 • Je hebt grondige kennis van de wetgeving en onderrichtingen inzake de VLAREM en bent in staat deze toe te passen in het gemeentelijk (vergunningen) beleid (bv droogteproblematiek)
 • Je bezit digitale skills voor de invoering van de digitale aanvraag.
 • Je bezit sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je kan oplossingsgericht denken en werkt nauwkeurig.
Aanbod:
 • Een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid
 • Een voltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur
 • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2.536 en € 2.800 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon-/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Hoe solliciteren?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je op www.brecht.be/vacatures.
De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV (met duidelijke vermelding van    relevante beroepservaring), kopie van je diploma  – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 15 juni 2021 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 18 juni om 12.00 uur ’s middags.

Extra Trefwoorden: overheid, lokaal bestuur, gemeente, Brecht, Antwerpen, stafmedewerker, toezichthouder, milieuhandhaving, milieu, , milieuhandhaving, omgevingsvergunning, omgevingsambtenaar, handhavingsambtenaar,  beleidsadviseur, milieutoezichthouder, natuurbehoud,  handhavingsambtenaar, afvalstoffen, recyclage, afvalpreventie, gebiedsontwikkeling, toezichter milieuhandhaving, omgevingsvergunningen, chemie, milieuzorg, biologie

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx