Consulent duurzame ontwikkeling @ Gemeente Brecht

7 juni 12:01 in Vacatures op VMx

Consulent duurzame ontwikkeling @ Gemeente Brecht

Zorg je graag voor ondersteuning op gebied van duurzaamheid & milieu? Wil je graag mee vorm geven aan een kwaliteitsvolle dienstverlening? Is ondersteunen van de medewerkers & bewoners helemaal iets voor jou? En sta je te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkplek bevindt zich bij de dienst omgeving, een dynamisch team samengesteld uit deskundigen en experten op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening, administratieve medewerkers en diensthoofd.

Als consulent duurzame ontwikkeling:

  • Sta je in voor het duurzaam (milieuvriendelijk) beleid van de gemeente. Dit impliceert dat je, vanuit een duurzaam oogpunt, je input kan geven aan de verschillende diensten om een duurzaam en realistisch beleid te kunnen voeren. (vb patrimonium, mobiliteit, aankoop,…).
  • Trek je zelfstandig een aantal werkgroepen rond duurzaamheid. (vb herbruikbare bekers).
  • Sta je in voor de communicatie met verschillende externe actoren, zoals mooimakers.be, … en doet voorstellen hierrond aan het college ven burgemeester en schepen.

Verwacht:

  • Je bent houder van minstens een bachelorsdiploma (of gelijkwaardig), je hebt grondige kennis inzake duurzame ontwikkeling en je bent vertrouwd met de algemene milieuproblematiek.
  • Je bezit sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, je kan oplossingsgericht denken, werkt enthousiasmerend en klantvriendelijk

Aanbod:

  • Een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid
  • Een halftijdse contractuele functie voor onbepaalde duur
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 1.268 en € 1.400 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Hoe solliciteren?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je op www.brecht.be/vacatures.
De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV (met duidelijke vermelding van    relevante beroepservaring), kopie van diploma – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 15 juni 2021 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 18 juni om 12.00 uur ’s middags.

Extra Trefwoorden: overheid, lokaal bestuur, gemeente, Brecht, Antwerpen, stafmedewerker, toezichthouder, milieuhandhaving, milieumanagement, milieukunde, handhavingsambtenaar, beleidsadviseur, duurzaamheidsambtenaar, project manager duurzaamheid, milieuzorg, duurzaamheidscoördinator, beleidsmedewerker klimaat, energie,

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx