Bodemsaneringsdeskundige

BK-Ecosys avatar
30 april 16:13 in Vacatures op VMx

Bodemsaneringsdeskundige

Vacature bodemsaneringsdeskundige

Wat doe je?

  • Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek
  • Bodemsaneringsprojecten en risico-evaluaties
  • Begeleiding veldwerk, schadegevallen en bodemsaneringen

Als bodemsaneringsdeskundige rond je projecten af van begin tot einde. Van het eerste klantencontact naar het veldwerk en tenslotte de rapportage. Je bouwt een hechte relatie op met je klanten door jouw eerlijkheid en expertise. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen oriënterende en beschrijvende bodemonderzoeken, meewerken aan bodemsaneringsprojecten, opvolgen van schadegevallen en bodemsaneringen.

Wat kan je?

Vooral in je kennis en nauwkeurigheid ligt jouw sterkte. Je beheerst de wetgeving en de procedures en kan afgewerkte rapporten afleveren. Door de wisselende aard van de opdrachten is het belangrijk dat je over een goed timemanagement beschikt en stressbestendig bent onder uitdagende omstandigheden. Soms komt alles samen en lijkt het wat veel. Op dat moment sta je niet alleen en heb je een team van collega’s rond je die je zullen ondersteunen. Anderen omschrijven jou als ondernemend, klantgericht, communicatief en oplossingsgericht. Voor deze functie zal je minimaal 3 jaar werkervaring kunnen voorleggen. Ben je daarbij nog in staat om kansen te signaleren in de markt en nieuwe klanten aan te brengen om mee te bouwen aan onze verdere dienstverlening? Dan krijg je op commercieel vlak zeker ook je kansen.

Wat krijg je?

Je komt terecht in een team met vlakke structuur waar iedereen rechtstreeks te bereiken is. Je kunt een glas drinken met je baas en je collega’s, als Corona het toelaat. En anders doen we het via Zoom. We werken bovendien mee aan je fysieke en mentale gezondheid via ons gezondheidsteam “De Zoete zonde”. Je krijgt de nodige inhoudelijke ondersteuning en alle materialen die je nodig hebt om je job goed te doen. Onze verantwoordelijken voor IT, personeel, auto’s en facturatie zorgen voor een sterke omkadering. Je salaris zal afhankelijk van je ervaring tussen de 2.800 € en 4.800 € bruto liggen, aangevuld met een auto en extra voordelen. We werken 40u per week en compenseren met 12 ADV dagen, wat je totaal op 32 vakantiedagen per jaar brengt.

Wat nu?

Heb je interesse of vragen bij deze vacature? Neem snel contact op met Nick Pays. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx