Ervaren Expert Energie

Witteveen+Bos avatar
19 april 14:47 in Vacatures op VMx

Ervaren Expert Energie

Ben je gebeten door de uitdagingen binnen de energietransitie? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen.

Als Expert Energie zal je deel uitmaken van de groep Energie binnen Witteveen+Bos, waarbij we ons richten op diverse thema’s, zoals energietransitie, energie-efficiëntie, hernieuwbare energie, warmte- en koudenetten en ook multi-energy oplossingen. Binnen deze functie fungeer je als deskundig vertrouwenspersoon voor industriële klanten, alsook overheden. Jouw main focus: vanuit jouw expertise impact hebben in onze multidisciplinaire projecten. Naast je rol als expert zal je ook energieprojecten verwerven en coördineren.

 

Taken van de Ervaren Expert Energie

 • Je werkt mee aan uitdagingen binnen de energietransitie
 • Je analyseert energieconcepten of energie- efficiënte maatregelen
 • Je rekent deze door op technische en financiële vlak
 • Je biedt ondersteuning in het ontwerp, de bouw- en de exploitatiefase
 • Je levert expertise aan in projecten vanuit jouw kennisdomein
 • Je verwerft en coördineert energie projecten van A tot Z
 • Je fungeert als vertrouwenspersoon voor onze klanten
Wat wij vragen
 • Je bent in het bezit van een ingenieursdiploma;
 • Je hebt grondige technische kennis van energiesystemen en - technologieën;
 • Je kan minstens 5 jaar relevante ervaring binnen de energiesector in België voorleggen;
 • Je kan vlot en correct rapporteren;

 

Verder beschik je over een kritische mindset, maar ben je uiterst klantgericht en toont gezond ondernemerschap. Zo hecht je veel waarde aan vlotte communicatie en initiatief nemen. Je houdt ervan om zelfstandig te werken en toch ook deel uit te maken van een team.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Ben jij de ervaren Expert Energie die wij zoeken?

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zichzelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Ben jij wie wij zoeken?

SOLLICITEER DIRECT

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je graag verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Roeland Van Muylder, telefoonnummer: 0498 84 24 70 of via mail naar: hr-be@witteveenbos.com of roeland.van.muylder@witteveenbos.com

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx